Gorghiu, despre șansele moțiunii de cenzură: Am mari așteptări de la celelalte partide din coaliție, nu de la PSD

| 21 sep, 08:54

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că nu se așteaptă ca parlamentari PSD să susțină moțiunea de cenzură a PNL dar are "mari așteptări de la celelalte partide din coaliția guvernamentală".

"Nu pe cei din PSD, nu cred că îi vom convinge primii să se alăture acestui demers. Nu am deloc mari așteptări de la PSD. În schimb am mari așteptări de la celelalte partide din coaliția care susține guvernul. Am așteptări de la UNPR. Da, cred că este un punct de inflexiune în politica românească. De la celelalte partide din coaliția care susține Guvernul, am așteptări de la ALDE, și de la partidele din Opoziție care își vor formula un punct de vedere — PRSO, partidul domnului Fenechiu, cei care în mod firesc, în opinia mea, vor susține moțiunea de cenzură", a afirmat, duminică seară, la Digi 24, Alina Gorghiu.

Ea a precizat că va discuta cu președintele UNPR, Gabriel Oprea, despre moțiunea de cenzură, pentru că "acum mingea se află în terenul său".

"Responsabilitatea PNL de a iniția acest demers într-un moment crucial pentru societatea românească. Acum, mingea nu se mai află la noi în teren. Se află la domnul Oprea în teren care așa cum a clamat de fiecare dată că înțelege care este interesul public aș spera să facă și acum. Să o facă în mod real, pentru că de la discurs la realitate poate să fie un drum foarte lung sau poate să însemne un vot la o moțiune de cenzură. Voi avea discuții cu domnia sa săptămâna viitoare, vom avea discuții cu toți liderii de partide politice parlamentare", a adăugat Gorghiu.

Liberalii urmează să depună, luni, o moțiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului Ponta. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Colegiului Director Național al PNL, desfășurată vineri la Poiana Brașov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ