O mare VEDETĂ din România a fost pusă la ZID! Relaţia cu amanta i-a pus CAPAC

| 14 ian, 12:05

Razvan Simion a inceput sa piarda la capitolul simpatie si a intrat in vizorul sefilor din Antena, dupa ce acestia s-au saturat de scandalul in care a fost implicat.

Vedeta Antenei 1, Răzvan Simion, nu prea face fata solicitarilor, iar de suferit nu au fiintele dragi, ci locul de munca. Surse citate de cancan arata ca Razvan tot intarzie in ultima perioada, iar vinovata de situatie ar fi Lidia Buble, care munceste noaptea, iar el o asteapta. Dimineata, cand trebuie sa plece la serviciu, Razvan e mereu obosit, iar de multe ori ajunge cu putin inainte sa intre in direct.

"Lidia e vinovata pentru stilul de viata dezorganizat. Ea e tanara, n-are copii, scoala, nimic. Ea are doar concerte si o viata inainte. Pana la urma, are 22 de ani. El insa are alte responsabilitati. Cand era cu Diana, nu se intampla asa ceva. Acum, toti sunt cu ochii pe el, prea mult exagereaza.", au declaat surse din Antena.

Luni, cand a inceput emisiunea Neatza", Razvan nu a fost prezent, iar asta pentru ca a pierdut avionul. El a fost in vacanta cu Lidia Buble si s-a intors abia marti la munca. Un alt incident care i-a afectat imahginea a fost in primavara anului trecut, cand Razvan simion s-a ametit in avion si a facut scandal, care a fost aplanat de Loredana, in cele din urma. Prietenii spun ca acesta incepuse de cateva lui relatia cu Lidia Buble si suferea, caci se gandea la despartirea de Diana, care, pana la urma, s-a intamplat in vara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ