Lidia Buble, din nou în centrul atenţiei! Cu ce vedetă a fost surprinsă în vacanţă

| 17 iul, 11:32

Lidia Buble are o noua relatie?! Blondina, devenita cunoscuta dupa relatia adulterina cu "matinalul" Razvan Simion, si-a postat pe Facebook mai multe poze unde apare langa Catalin Botezatu.

Lidia Buble a plecat la mare si a uitat de Razvan Simion. Vedeta s-a afisat cu Botezatu in public. Cu un zambet larg, blondina s-a lasat fotografiata langa creatorul de moda fara sa ii pese ca si-a lasat iubitul acasa.

Fanii au reactionat imediat la pozele postate de Lidia si au inceput sa isi puna semne de intrebare: Esti obisnuita sa ai doar aventuri cu barbati care nu te vor oficial","Imaginile sunt frumoase! Se pare ca a fost un moment deosebit!", "Super dulceato. Te pup".

 

Citeşte şi: ŞOC! Lidia Buble l-a părăsit pe Răzvan de la Neaţa

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 11:34
dan
Și-o merită maimuțoiul matinal. Două maimuțe ridicole care dau trendul mîrlăniei în fiecare dimineață la Hasnaua 1 ar trebui să plăteasca, cumva, pentru asta !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ