Iuliana Gătej, reporter Antena1, a murit într-un accident de maşină

| 25 dec, 09:49

Un reporter de ştiri al Antenei1, Iuliana Gătej, şi-a pierdut viaţa joi seară într-un accident auto, în comuna vrânceană Dumbrăveni. Ea se îndrepta spre casă, la Focşani, unde urma să-şi petreacă Sărbătorile alături de familie.

Iuliana Gătej se afla la volan joi seară şi se îndrepta spre casă. Din primele date, arată site-ul vrancea24.ro, se pare că mașina pe care o conducea tânăra, un Land Rover, a ieşit puţin de pe asfalt, din motive deocamdată necunoscute, iar șoferița a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe şosea, izbindu-se de un stâlp. Din nefericire, impactul a fost mortal pentru tânără.

În semn de respect pentru colega lor, Antena 3, îşi va cerni logo-ul azi.

Iuliana Gătej lucra de aproape 10 ani în presă. A fost reporter la Cotidianul, apoi la RealitateaTV, a lucrat în ProTV şi la Antena 1 şi 3, pentru emisiunea Observator. Ajunsese şeful secţiei Social.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ