EMAG, anunţ-surpriză pentru toţi clienţii. Reduceri totale de 2 milioane de euro

| 09 dec, 2013

eMAG acordă, luni, reduceri de 2 milioane de euro, cadouri de Sărbători la aniversarea magazinului.

eMAG, cel mai mare retailer online din România, lansează, luni, un nou val de reduceri cu ocazia aniversării a 12 ani de la înființare. Cele peste 160.000 de produse listate pe platforma online sunt incluse în promoțiile aniversare, iar reducerile totale se ridică la 2 milioane de euro. „În semn de mulțumire pentru cei 12 ani petrecuți împreună, am hotărât ca, pentru orice comandă realizată astăzi, să oferim 12% înapoi sub forma de Card Cadou pentru cumpărături viitoare pe eMAG", declară Radu Apostolescu, Vicepreședintele eMAG. Cardurile Cadou vor putea fi utilizate în perioada 17 ianuarie – 22 februarie 2014 și vor putea fi cumulate cu alte promoții sau reduceri.

Televizoarele, tabletele și telefoanele, în topul vânzărilor

La ora 09:00, pe site-ul eMAG se înregistrau 120.000 de vizite, de cinci ori mai multe comparativ cu o zi obișnuită. Valoarea totală a produselor comandate în primele două ore a fost de 1 milion de euro. „Interesul ridicat pentru reducerile aniversare confirmă, totodată, și poziționarea comerțului online peste cel tradițional, tendință înregistrată și cu ocazia Black Friday. Argumentele sunt simple: prețuri mai bune, gamă mai mare de produse și promoții, servicii mai bune. Clienții pot comanda și primi fără bătăi de cap cadourile de Crăciun pentru cei dragi", spune Radu Apostolescu. Televizoarele, tabletele, telefoanele, jucăriile și polițele de Răspundere Civilă Auto (RCA) se află în topul celor mai comandate produse, astăzi, de la eMAG.

Peste 160.000 de produse intră în promoțiile aniversare de 12 ani de la lansarea eMAG

La ora 09:00, pe site-ul eMAG s-au înregistrat 120.000 de vizite, de cinci ori mai multe comparativ cu o zi obișnuită

Valoarea totală a produselor comandate în primele două ore a fost de 1 milion de euro

Televizoarele, tabletele, telefoanele, jucăriile și polițele RCA – în topul celor mai comandate produse

Despre eMAG:

eMAG este cel mai mare magazin online din S-E Europei și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În 2012, eMAG vândut un produs la fiecare 10 secunde – de la laptopuri la electrocasnice, cărți, jucării sau produse cosmetice – și a livrat 12 milioane de tone de colete în toată țara. Lansat în 2001, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii ce creează noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare. eMAG se extinde permanent, atât cu noi categorii de produse prin eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri, cât și prin noi deschiderea de noi showroom-uri în țară. În prezent, rețeaua de showroom-uri eMAG a ajuns la 10 – fiind prezente în Bucureşti, Iaşi, Brașov, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Craiova, Oradea și Galați.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ