eMAG deschide în curând un magazin online în Ungaria

| 13 aug, 2013

eMAG, cea mai mare companie de comerţ online de pe piaţa locală, se extinde într-o altă ţară din regiune unde va deschide în curând un magazin online.

Este vorba de eMAG Ungaria care va avea în momentul lansării peste 20.000 de produse în stoc, iar compania va face şi în ţara vecină livrări în 24 de ore. E posibil ca deschiderea magazinului să se facă la începutul lunii viitoare.

În 2012 eMAG a fost cumăparat în proportie de 70% de către grupul sud-african Naspers, care mai deţine în Romania compania PayU, iar anul trecut a fost prima extindere a retailerului în regiune prin deschiderea eMAG.BG.

eMAG a raportat anul trecut afaceri de 165 de milioane de euro în creştere cu 13.8% faţă de 2011 când a obţinut afaceri de 150 de milioane de euro.

Ca şi în momentul intrării pe piaţa din Bulgaria, eMAG desfăşoară o tombolă pentru a populariza brandul printre maghiari. Deşi anul trecut Radu Apostolescu şi Iulian Stanciu, doi dintre acţionarii companiei, declarau în presă că următoarele extinderi sunt în Turcia şi Ucraina se pare că piaţa vecină este mult mai atractivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ