Emisiunea "Tezaur Folcloric" revine. Cine i-a luat locul Marioarei Murărescu la TVR

| 11 apr, 2014

Înainte să moară, Marioara Murărescu a cerut conducerii TVR ca emisiunea "Tezaur Folcloric" să-i fie încredinţată producătoarei sale, interpreta de muzică populară Gheorghiţa Nicolae. Dorinţa realizatoarei TV a fost respectată şi începând din 18 aprilie începe un nou sezon din "Tezaur Folcloric".

Gheorghiţa Nicolae a confirmat că postul de televiziune TVR 1 va relua emisiunea care a consacrat-o pe regretata prezentatoare TV Marioara Murărescu, potrivit Ziarul "ring".

"În aceste zile, montez noua ediţie a emisiunii care se va difuza în Vinerea Mare. Tot ce a înregistrat s-a difuzat deja. Tot ce am înregistrat cu Marioara Murărescu a fost deja difuzat pe post, inclusiv ediţiile pentru care am fost la dânsa la spital şi i-am înregistrat vocea. După dispariţia mentorului meu, Marioara Murărescu, am avut multe furtuni de înfruntat. «Tezaur Folcloric» merge mai departe la TVR 1. Aşa şi-a dorit Marioara Murărescu, aşa ne dorim şi noi, urmaşii ei întru credinţă şi profesie", a declarat solista de muzică populară, care a fost alături de Marioara Murărescu din 1986, fiind până în prezent producătorul emisiunii "Tezaur Folcloric.

Citeşte şi Marioara Murărescu a fost înmormântată. Fosta prezentatoare şi-a găsit liniştea la Mănăstirea Cernica

Se pare că marca "Tezaur Folcloric" aparţine TVR până pe 16 ianuarie 2016. Mai mult, averea lăsată de prezentatoarea TV fiului său, Petre, valorează 500.000 de euro.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ