Ion Cristoiu pleacă de la TVR

| 07 apr, 2014

La nici o lună şi jumătate de la începerea colaborării cu TVR, jurnalistul Ion Cristoiu a renunţat la emisiunea pe care o realiza la postul Public de televiziune. Cristoiu susţine că a fost pus să aleagă între TVR şi Realitatea, unde apărea săptămânal într-o emisiune, după o discuţie pe care premierul Victor Ponta a avut-o cu şeful TVR, Stelian Tănase.

Ion Cristoiu a renunţat la emisiunea de la TVR, susţinând că a fost somat să aleagă între apariţiile la postul public şi cele de la Realitatea TV. Jurnalistul precizează că totul vine în urma unei dicuţii pe care şeful TVR, Stelian Tănase, a avut-o cu premierul Victor Ponta.

„Domnul premier discută cu directorul general cine are sau nu exclusivitate. (....) Ideea e să nu-l mai văd pe Cristoiu la TVR care e proprietatea mea. Ştiam că Ponta şi Tănae au discutat”, a precizat Cristoiu la Realitatea TV.

Potrivit acestuia, chiar Stelian Tănase a confirmat faptul că trebuie să aleagă.

Ion Cristoiu realiza emisiunea "Om cu carte", difuzată pe TVR 2, odată cu schimbarea grilei de programe în martie.

Tag-uri: Ion Cristoiu, tvr
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ