Emoţii mari pentru Darius Vâlcov și Horia Georgescu! Cei doi află dacă vor fi eliberaţi

| 24 apr, 10:34

Aflat după gratii, fostul ministru de Finanțe Darius Valcov așteaptă vineri o decizie luată de Curtea Supremă, după ce DNA a contestat arestul la domiciliu dispus de instață la momentul prelungirii măsurii arestului preventiv, informează B1 TV.

Tot după gratii se află şi fostul şef Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, cel care aşteaptă decizia Instanţei Supreme după ce a contestat arestul în dosarul ANRP. Deciziile luate în cazul celor doi vor fi definitive. 

În dosarul lui Darius Vâlcov instanța nu a mai prelungit măsura arestului preventiv și a dispus plasarea fostului ministru în arest la domiciliu, măsură contestată de DNA. Dacă această soluție va rămâne definitivă atunci Vâlcov va părăsi arestul central.

În cazul fostului șef al ANI este vorba despre o contestație făcută pentru că un judecător de drepturi și libertăți nu a admis o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai blândă.

 

Citeşte şi: Este OFICIAL! Lavinia Șandru i-a dat LOVITURA de GRAȚIE lui Darius Vâlcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ