Evenimentul care anunţă APOCALIPSA. Totul se va întâmpla pe 28 septembrie

| 04 sep, 10:10

În noaptea de 28 septembrie, vom asista la un fenomen astronomic rar. Luna o să pară mai mare ca de obicei şi o să aibă o culoare roşiatică, dar totul este doar o iluzie optică.

Acest fenomen poartă numele de „Superluna” sau „Luna Roşie”, iar pentru pasionaţii de astronomie acest fenomen o să fie cu siguranţă un spectacol deosebit, însă nu putem să ne facem că nu auzim previziunile din cultura populară care se anunţă destul de sumbre.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Pământul, de fapt, în luna septembrie. NU e sfârşitul, e doar începutul!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 11:25
Mircea Badea
The End.
Primele semne la apocalipsa vor fi in presa din Romania in care multi vor minca mult cicat de atita dezimformare. Unii redactori si reporteri mincinosi isi vor pune capat zillelor. Poate asa vom scapa de ei.
05 sep, 11:41
Alina
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, trimiteti un e-mail cu textul info la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ