EXISTĂ! Carmen Bruma ne recomandă rețeta BOMBOANELOR care NU ÎNGRAȘĂ

| 31 oct, 2014

Dacă este să ne luăm după silueta prezentatoarei tv Carmen Brumă, am putea să spunem că nu mănână nimic, însă vedeta ne asigură că nu îşi refuză nici măcar deserturile, cu condiţia să fie făcute din ingrediente "prietenoase", scrie unica.ro.

În urmă cu ceva timp, Carmen Brumă a postat pe contul ei de Facebook reţeta bomboanelor acre nu îngraşă, fiind realizate din ingrediente 100% naturale, fără zahăr sau alţi aditivi.  Iată care este reţeta:

Timp de preparare: 5 min

Ingrediente: 2 lingurite susan negru, 2 lingurite seminte de canepa, 2 lingurite seminte de chia, 2 lingurite miere, 4-5 lingurite nuca de cocos. Se amesteca si se ruleaza in forma de bomboane cu palmele inmuiate in apa. Se presara cocos dupa gust.

"Mie îmi place să le mănânc înainte de antrenament", a mai precizat iubita lui Mircea Badea, spre încântarea fanilor care s-au grăbit să-i laude nu numai condiţia fizică, ci şi grija pentru alimentaţia sănătoasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 2014
Alex Dupont
Valeeeeeu!
Nu am nimic personal cu Carmen Bruma si nu as vrea ca orice comentariu al meu sa sune ca un atac personal, insa ori de cate ori deschid netul ( ca tv nu posed!) peste tot este cel putin un articol si o fotografie a lui Carmen Bruma despre un subiect care nici nu stiu daca este subiect de stiri, fie ele mondene, politice, cancan-uri: graviditatea! De cand e lumea si pamantul exista graviditate, si la homo sapiens si la necuvantatoare, caci altfel nu ne mai multiplicam (si asta ar fi fot cea mai corecta solutie pentru planeta Terra), insa NIMENI nu a facut asa un mare caz despre o stare fiziologica normala si evidenta in viata oricarei femei (care o doreste!) pe cat face Carmen Bruma. Cetindu-i declaratiile, am senzatia ca a fi gravida acum in mileniul al treilea, este egal cu a deveni neurochirurg sau Nobel castigator in stiinte! Oameni buni, toate mamelele nasc ca de aia se numesc mamele! Hai sa abordam problema altfel. Mamele dvs. cand au fost gravide cu dvs., au scris jurnale, au fost obsedate PUBLIC de greutate, silueta, calorii, diete? Evident ca fiece femeie la prima nastere are tot soiul de intrebari, curiozitati, temeri, indoieli, e natural. Insa le rezolva pe toate zi cu zi, in familie, cu cel / cei dragi si apropiati, nu in vazul lumii, public, pe coperti de carti pozand goale si gravide. Prima graviditate este intotdeauna un secret, indiferent de varsta. Cred insa ca este mai usor sa devii mama , fiziologic si psihologic vorbind, cand ai intre 20-25 ani, si cu mult mai dificil, cand ai peste 35 ani. De aceea si medicii recomanda un control drastic femeilor care aleg sa fie mame peste varsta de 35 ani. Insa, orice femeie trebuie sa aiba un soi de respect fata de acest "dar" divin de a crea viata! Nici cele mai grandioase Star-uri, precum Angelina Jolie, nu au facut asa un show din graviditate cum face Carmen Bruma. Si, aici, am o nedumerire: cum de TACE Mircea Badea, el care este detectorul uman al "excesului", ipocriziei, cancan-urilor, el care nu sup

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ