FABULOS! Condiţii de lux pentru ELENA UDREA la Penitenciarul Târgşor. Cu cine împarte blonda celula

| 01 mai, 08:23

Cel mai mare cosmar al Elenei Udrea a devenit realitate! Dupa trei luni de stat in Arestul Politiei Capitalei, celebra blonda de la Cotroceni a fost dusa la penitenciarul “Targsor”, loc in care va ramane pana cand procurorii vor decide care va fi soarta ei in dosarul “Gala Bute”.

Elena Udrea a ajuns la inchisoarea de femei “Targsor”, acolo unde i s-a pregatit o “camera” foarte mica. Surse din preajma deputatei sustin ca ea are parte de o celula intunecata pe care o va imparti cu maxim doua femei.

“Udrea va ajunge la concluzia ca in arestul de la Capitala, situatia era mult mai buna in privinta “cazarii”! Aici, la penitenciar, conditiile sunt mai grele, in plus, si strictetea este la fel de dura, inclusiv in privinta mancarii. Daca in arest, putea sa consume doar ce primea de acasa, ei bine, la “Targsor”, cel putin la una dintre mesele zilei, Elena va fi nevoita sa se manance din meniu. Partea buna este aceea ca, deocamdata, pentru siguranta ei, Udrea va sta intr-o zona a inchisorii, izolata de cea in care nu se afla detinutele cu condamnari cu executare”, au spus persoane de la fata locului pentru wowbiz.ro.

Aceleasi surse spun insa ca la puscaria pentru femei exista si avantaje, de care Udrea nu beneficia in arest. “Aici, la “Targsor” exista coafor, asa ca Elena se poate duce sa se vopseasca sau sa se aranjeze in caz ca doreste, bineinteles, in termenii impusi de conducerea penitenciarului. Deputata mai beneficiaza de o sala de sport, biblioteca, un cabinet medical sau un magazin propriu, de unde isi poate lua tot felul de produse, pe care, poate, nu le primeste de acasa. In plus, se poate duce si la bisericuta din incinta, sa isi spuna pasul in fata unui duhovnic si sa se incarce spiritual, pentru zilele dificile care vor veni in dosarul de spalare de bani in care este implicata”, au spus pesoanele de la inchisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ