Elena Udrea, prima surpriză de care a avut parte în penitenciarul Târgşor

| 01 mai, 16:54

Elena Udrea a fost vizitată de 1 Mai la Penitenciarul Târgşor de prietena ei, Ruxandra Dragomir. Aceasta a venit cu bagajele încărcate pentru Elena Udrea, aducându-i apă, ciocolată, produse de igienă intimă şi un buchet imens de lalele.

Ruxandra Dragomir a venit în vizită la Elena Udrea la Penitenciarul Târgşor, ocazie cu care aceasta i-a adus de la apă, ciocolată, produse de igienă, dar şi un buchet de flori.

La sosirea la Penitenciarul Târgşor, prietena fostei şefei PMP a menţionat însă că nu ştie dacă îi va fi permis Elenei Udrea să primească unele dintre aceste lucruri.

Anterior, Ruxandra Dragomir a criticat pe Facebook mutarea Elenei Udrea la Penitenciarul Târgşor, pe care o consideră că "face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge." Prietena Elenei Udrea prezintă, prin comparaţie "un caz absolut grotesc şi înfiorător" pentru a arăta cum funcţionează sistemul.

"Deşi este considerată nevinovată în faţa legii, Elena este încă de pe acum pedepsită şi umilită. Prin comparaţie, vă prezint un caz absolut grotesc şi înfiorător pentru a se vedea cum a funcţionat sistemul acolo. Șapte animale au violat cu bestialitate o biată fată pana ce aceasta a leşinat. Judecătorii au decis să fie judecați în arest la domiciliu.

Refuz să cred că Elena e un pericol public sau social mai mare decât acești monștri cu chip uman și că ea trebuie să stea în arest, în timp ce ei stau bine-merci acasă. Să judece fiecare cu mintea lui dacă e normal ce se întâmplă, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Elena Udrea se află în arest în dosarul Gala Bute, cu toate că a încercat să îi convingă pe judecători că, odată cu încheierea fazei de cercetare şi cu trimiterea în judecată, nu se mai impune menţinerea măsurii preventive.

În 21 aprilie, DNA a trimis-o în judecată pe Elena Udrea pentru trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ