STRATEGIA Elenei Udrea: care e MOTIVUL ASCUNS pentru care a fost mutată în altă puşcărie

| 30 apr, 18:17

Elena Udrea a fost mutată astăzi de la Arestul Central al Poliției Capitalei la Penitenciarul Târgșor din județul Prahova.

Potrivit Libertatea, Elena Udrea s-a plâns în fața foștilor colegi din Camera Deputaților că la arest nu își poate face părul, iar acum i s-a îndeplinit dorința. La noul centru de detenţie, viața celebrei blonde nu va fi una grea, căci aici va avea parte de lucruri care în arestul din București i-au lipsit.

Astfel, Udrea va avea, în primul rând, acces la un coafor în toată regula. În interiorul Penitenciarului Târgșor, deținutele au la dispoziție toată aparatura pe care o au și saloanele de înfrumusețare din orașe, numai că ele se aranjează unele pe celelalte.

Citeste si: Elena Udrea, transferată la Penitenciarul Târgşor. Pe cine urmează blonda de la Cotroceni

În plus, dacă va vrea să citească, celebra blondă are la dispoziție o bibliotecă vastă, pusă la punct chiar de Ioana Maria Vlas, în perioada în care aceasta a fost închisă aici pentru pedeapsa primită în dosarul FNI.

De asemenea, Elena Udrea poate avea grijă și de silueta sa, dat fiind faptul că tot la penitenciar, pușcăriașele au la dispoziție o sală de sport dotată după cele mai noi standarde. O biserica și condiții de lux față de alte penitenciare o așteaptă la pușcărie pe Udrea, mai scrie Liberatea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ