SENZAŢIONAL: Cu cine ar putea fi coleg de celulă Dan Diaconescu

| 04 mai, 16:43

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, fostul patron al defunctului OTV a cerut să fie mutat din Penitenciarul Rahova, din cauza spațiului prea mic.

Una dintre variante este să fie dus la Colibași, acolo unde, culmea, este închis Cioacă, cel pe care l-a băgat după gratii după ”serialul” Elodia.

Închis pentru șantajarea unui primar, Dan Diaconescu le-a mărturisit apropiaților că s-a adaptat rapid la viața de după gratii și este mulțumit inclusiv de colegii de celula. Semn că îi "priește" a dovedit-o și faptul că s-a îngrășat aproape 10 kilograme. Totuşi, el doreşte mai mult spaţiu.

Printre variantele luate în calcul se află și penitenciarul Colibași, acolo unde se află închis fostul polițist Cristian Cioacă, omul pe care fostul patron OTV l-a acuzat de uciderea Elodiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ