RĂZVAN şi DANI, la un pas de închisoare! CE au făcut prezentatorii...

| 21 mai, 15:18

Nimeni n-a stiut asta pana acum despre cei doi matinali de la Neatza, dar in aceasta dimineata, Razvan a povestit cum si el si Dani au fost la un pas sa faca puscarie pentru ca au refuzat intr-o seara sa plece acasa dintr-un bar.

Intamplarea s-a petrecut in urma cu multi ani, atunci cand cei doi erau in anul I de Facultate la Timisoara.

"Eram la bere in campusul studentesc, la o carciuma si, la un moment dat, a venit barmanul si a spus ca e ultima comanda. Eu cer 20 de beri, dar evident ca nu aveam cum sa le terminam. Omul a venit sa ne dea afara, evident ca am refuzat si asta a chemat Politia. Ne-am suit in taxi sa plecam acasa, dar am zis sa ne dam jos sa vorbim cu ei ca suntem de la presa. Evident ca am avut gura mare si, ce sa vezi, ne-au bagat in duba si la sectie. Aici ne-au dat amenzi si ne-au trimis acasa. Noi, a doua zi, am mers la seful nostru sa ne rezolve, ca de unde sa avem noi bani sa platim. Omul a zis ca ne plateste el amenzile, dar ce sa vezi, a uitat si peste sase luni ne-am trezit cu scrisoare acasa ca avem de facut puscarie pentru amenda. Eu aveam 60 de zile, Dani 40. Am rezolvat cu avocatul firmei, dar am ajuns si la Tribunal, la judecata. Ce mai, mari infractori am fost. Pana la urma cred ca am fost achitati ca nu ne-a mai chemat nimeni pe nicaieri", a povestit Razvan in aceasta dimineata.

Citeşte şi: ROXANA CIUHULESCU, tratament INCREDIBIL pentru recuperare rapidă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ