TRAGEDIE: Un bărbat a vrut să se arunce de la etajul şapte pentru a scăpa de închisoare. DE CE a fost condamnat

| 27 mai, 08:47

Un bărbat de 40 ani din Galaţi a vrut să se arunce marţi noaptea de la etajul şapte al blocului în care locuia, pentru a nu a ajunge la închisoare în urma unei condamnări, potrivit Agerpres.

Gălăţeanul, şofer de taxi, a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru că s-a urcat la volan deşi avea permisul suspendat. Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului(IPJ) Galaţi s-au prezentat la uşa bărbatului pentru a pune în executare mandatul de arestare emis pe numele lui, moment în care acesta a ameninţat că se aruncă de la etajul şapte al blocului în care locuieşte şi s-a urcat pe marginea balconului.

'Am fost solicitaţi să intervenim pentru o tentativă de suicid. Am adus la faţa locului autoscara şi un echipaj SMURD. Din fericire nu a fost nevoie să intervenim pentru că poliţiştii l-au convins pe bărbat să intre în casă', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, maior Eugen Chiriţă.

Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi dus la penitenciar.

'S-a pus în executare un mandat de arestare de un an şi patru luni. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Galaţi în vederea executării pedepsei', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Bogdan Cojocaru.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 09:56
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ