ROXANA CIUHULESCU, tratament INCREDIBIL pentru recuperare rapidă

| 17 mai, 10:53

Roxana Ciuhulescu (36 de ani) a început cu stângul emisiunea „Splash! Vedete la apă”, pe care a fost nevoită să o abandoneze. Din cauza antrenamentelor foarte dure pe care le-a făcut, vedeta s-a ales cu dureri groaznice la nivelul umărului.

Pentru ameliorare, a făcut infiltraţii în articulaţii, iar medicii i-au spus că ar trebui să se opereze, însă vedeta refuză să ajungă la cuţit. Totuşi, a aflat că există o soluţie care o poate scăpa de masa de operaţie. Roxana a mers la o consultaţie la un medic ortoped irakian care i-a recomandat un tratament ce stimulează celulele stem şi reface ţesutul.

„Tratament cu PRP (plasmă îmbogăţită cu trombocite) e singurul tratament de reparare şi vindecare rapidă cu sângele pacientului”, a spus medicul ortoped Jawad Latif. Vedeta are nevoie de trei şedinţe ca să scape de cuţit, potrivit click.ro.

Din cauza antrenamentelor foarte dure, care presupun câte patru ore pe zi  la ”Complexul Lia Manoliu”, vedeta tv cu cele mai lungi picioare (1,22 m) a avut dureri groaznice la nivelul umărului stâng, fiind astfel nevoită să meargă de urgenţă la spital. Doi medici i-au spus că a suferit o ruptură de tendon, iar al treilea a anunțat-o că are umărul dislocat.

Pentru că durerile sunt atroce, vedeta a decis să se retragă din competiţie.

Citește și: O vedetă Antena1 a fost ARESTATĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mai, 07:50
coopel
Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ