O vedetă Antena1 a fost ARESTATĂ

| 27 apr, 17:36

Procurorii DIICOT au cerut astăzi judecătorilor de la Tribunalul București arestarea preventivă a 13 dintre cei acuzați că ar fi furat din bancomante din întreaga lume peste 15 milioane de euro. Printre cei care riscă să ajungă la închisoare se numără și Bogdan Ionuț Ghiceanu, fost fotbalist și actual concurent la concursul „Insula Iubirii" de la Antena 1.

Conform unor surse judiciare, Ghiceanu avea un rol mărunt în rețeaua de infractori, acela de merge la bancomate și a scoate bani de pe cardurile clonate.

În dosarul instrumentat de anchetatorii de la „Crimă Organizată", Ionut Bogdan Ghiceanu apare ca fiind „săgeata" infractorilor, adică omul plătit cu comisioane derizorii pentru a retrage din bancomate diverse sume de bani, cu ajutorul cardurilor clonate. Astfel, conform unor surse judiciare, într-o zingură zi, Ghiceanu ar fi retras de 6 ori bani de la diverse sume ( n.r. - aproape opt miii de dolari americani) din bancomante din Capitală.

În aceste condiții, procurorii DIICOT au cerut arestarea acestuia pentru constituire de grup infracțional organizat, spălare de bani, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată, deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ