UPDATE. Antena 1 mai închide o emisiune

| 11 noi, 2014

Emisiunea „Dansează printre stele“, de la Antena 1, se încheie săptămâna viitoare, mult mai repede decât era programat iniţial, anunţă Pagina de Media. Show-ul de dans produs de Mona Segall trebuia să se termine în decembrie, în schimb va comasa semifinala şi finala săptămâna viitoare.

UPDATE. După ce a decis scoaterea din grilă a show-ului de umor „Serviciul Român de Comedie“, postul Antena 1 renunţă la încă o producţie cu buget mare: „Dansează printre stele“, un format internaţional adaptat în România de Mona Segall. Motivul: emisiunea nu a înregistrat audienţele scontate. „Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeaşi ediţie atât semifinala, cât şi finala «Dansează printre stele»“, a declarat pentru paginademedia.ro Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group. Emisiunea de dans a debutat pe 6 octombrie şi, timp de trei săptămâni, a fost transmisă duminica. Apoi, conducerea postului a mutat show-ul în serile de marţi, la concurenţă directă cu „MasterChef“ (Pro TV).

"Se opreste colaborarea dintre trustul Intact si Serviciul Roman de Comedie. Miercuri este ultima difuzare", a declarat Toni Grecu, pentru Pagina de Media. Acesta a precizat ca motivul invocat de conducerea televiziunii este audienta prea micaa ultimelor editii.

"Motivul este legat de performantele ultimelor editii. Masura luata este brusca, neasteptata si din ratiuni economice, respectiv restrangerea cheltuielilor statiei. Este motivul pe care ni l-au spus", a adaugat el.

Toni Grecu a precizat ca acum lucreaza la doua proiecte TV care vor incepe la inceputul anului viitor, dar a refuzat sa spuna cu ce televiziuni colaboreaza.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ