FABULOS! Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la întâlnirea de 25 de ani cu colegii de liceu

| 14 iun, 16:15

Chiar daca au trecut 25 de ani de la terminarea liceului, Andreea Esca arată ca o şcolăriţă şi pare să simtă aceleaşi emotii ca in prima zi in care a trecut pragul liceului Gheorghe Lazar, locul unde invatat vreme de 4 ani.

“De fiecare data cand vin sunt la fel de emotionata”, povestea Andreea Esca în urmă cu un an. Astăzi, jurnalista de la Ştirile ProTV a îmbrăcat din nou sarafanul pentru că aniversează, alături de colegi şi profesori, nu mai puţin de 25 de ani de la terminarea liceului. O mare surpriză a fost întâlnirea cu colega sa de bancă, dar şi cu profesorii care i-au fost dragi.

A făcut ce-a făcut şi vedeta ProTV a pus mâna şi pe catalog. Astfel, Esca s-a putut lăuda că a terminat liceul cu media de 9,10, cea mai mare dintr-o clasă de 37 de elevi. Andreea le-a făcut şi o surpriză colegilor:  a veit îmbrăcată un sarafan, exact ca în urmă cu peste două decenii. Cireaşa de pe tort…. o matricolă ca în vremurile de demult.

Colegii au mărturisit că, deşi învăţa foarte bine, Esca nu a fost niciodată o “tocilara”. “Tu nu ai fost tocilara! Ai dovedit-o cu prisosinta! Felicitari, Andreea!”.
“Primeam biletele, dadeam biletele. Le-am si gasit de curand. Mi-am gasit niste caiete in care scriam pe vremea respectiva. Am pastrat conversatii intregi. Tin minte ca la admitere am stat aici sa vad rezultatele. Se intra foarte greu la Lazar. Aici a fost si prima iubire. Asa cred ca au patit toate fetele. Sunt frumoase povestile din perioada adolescentei. Cred ca atunci inveti sa iubesti si simti ceva important pentru o persoana de sex opus”, povestea Andreea despre perioada liceului.

 

Citeşte şi: Andreea Esca, OBSESIA care nu-i dă pace

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ