UPDATE: FACEBOOK A PICAT timp de 40 de minute

| 27 ian, 09:00

Reţeaua de socializare Facebook a avut probleme de funcţionare timp de aproximativ 40 de minute, în aproape toată lumea. Probleme au întâmpinat însă şi utilizatorii aplicaţiei Instagram, care nu a funcţionat.

 

 

UPDATE: Facebook a negat informaţiile potrivit cărora un grup de hackeri a fost responsabil de închiderea reţelei de socializare.Potrivit unui comunicat al companiei, Facebook a făcut anumite modificări, iar acestea au dus la închiderea reţelei timp de aproximativ 40 de minute. Anterior, grupul de hackeri cunoscut drept Lizard Squad (Brigada Şopârlei, n.r.) declarase că se află în spatele acestei probleme.

 

Utilizatorii Facebook din întreaga lume nu au putut să acceseze populara reţea de socializare online, nici de pe mobil, dar şi nici de pe web.

Reţeaua de socializare a mai avut astfel de blocaje şi anul trecut, însă au fost revolzate în aproximativ 20 de minute. Potrivit Tech Crunch, Facebook pierde 22.000 de dolari în fiecare minut, atunci când reţeaua pică, însă în Vest pierderile ar putea să fie chiar mai mari. Prin urmare, după un calcul simplu, rezultă că Facebook a înregistrat o pierdere de cel puţin 900.000 de dolari. Asta în condiţiile în care Facebook a înregistrat un câştig de aproximativ 2,91 de miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2014.

Aplicaţia foto Instagram, deţinută de Facebook, a picat şi ea în întreaga lume, în timp ce aplicaţia Whatsapp, care aparţine tot de Facebook, a funcţionat normal.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ