Facebook va schimba semnificativ aplicaţia WhatsApp

| 20 aug, 12:35

Facebook a început o adevărată revoluţie printre aplicaţiile sale de mesagerie, schimbările promise urmând să transforme total aplicaţia WhatsApp, atât ca afişare, cât şi ca funcţionalitate.

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicaţie de mesagerie din lume, ar urma să treacă printr-un proces de facelift, precum şi de adăugare de noi posibilităţi de trimitere a mesajelor între platformele deţinute de Facebook, respectiv către Messenger şi Instagram.

Planul anunţat anul trecut de Mark Zuckerberg prin care se dorea integrarea aplicaţiilor WhatsApp, Facebook Messenger şi Instagram Direct, a fost demarat, iar funcţiile similare dintre ele, cum ar fi apelurile video sau modul întunecat, vor fi dezvoltate în mod unificat, iar trimiterea unui mesaj între aplicaţii să se facă printr-o simplă apăsare de buton, notează Express.co.uk.

Se pare că Facebook a început deja procesul de integrare dintre Instagram şi Messenger pentru o serie de utilizatori. Unii utilizatori americani ai Instagram au fost anunţat de o actualizare a aplicaţiei care le va permite "să comunice prin Instagram", cu o listă de noi funcţii printre care se numără şi "chat cu prietenii de pe Facebook".

Totuşi, noua funcţie pentru Instagram nu permite utilizatorilor să trimită mesaje prietenilor de pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 08:26
raryMenna
clomiphene brand and generic name
NCCN, ASCO, or claimed to be efficacious by their author s buy clomiphene and gonadotropins Clinical data

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ