FANTASTIC! Descoperire ştiinţifică: ADN-ul se TELEPORTEAZĂ

| 21 mai, 2014

Un studiu al cercetatorului francez demonstrează ca genele călătoresc pe unde electromagnetice. Zilele acestea, cercetătorul francez Luc Montagner (laureat al Premiului Nobel pentru Medicină) a dat publicităţii primele rezultate ale unui studiu cu potenţial revoluţionar, conform căruia ADN-ul ar fi capabil să se "teleporteze", prin intermediul emisiilor electromagnetice

Ipoteza omului de ştiinţă este că fiecare filament de ADN în parte (şi, la o adică, chiar fiecare genă) este în masură să emită unde electromagnetice, care se propagă prin intermediul formării de nanostructuri de apă; în plus, această proprietate le-ar permite anumitor microorganisme să infecteze celule la distanţă, printr-un proces care aminteşte de cel al teleportării.

Materialul biologic a fost excitat electromagnetic de cercetători, iar semnalele au fost capturate şi amplificate printr-un computer. Rezultatele înregistrate sunt fără precedent: soluţiile biologice extrase din culturi celulare bacteriene şi virale emit unde electromagnetice la o frecvenţă foarte scăzută (între 500 şi 3000 Hz) şi rezultate similare sunt obţinute analizând doar ADN-ul extras din aceleaşi microorganisme. De asemenea, s-a mai observat şi că emisiile electromagnetice nu depind de cantitatea de celule utilizate în cultură şi că gene individuale sunt capabile să producă aceleaşi emisii.

Acest lucru înseamnă că fiecare moleculă de ADN în parte, supusă excitării electromagnetice, este în măsură să emită semnale captabile: dar cum se ajunge la teleportarea ADN-ului dintr-o celulă în alta?

Aici intervine elementul cel mai provocator şi mai controversat al studiului lui Montagnier: oamenii de ştiinţă au observat că emisiile de ADN provocau schimbări la nivelul nanostructurilor apei şi, ulterior, ei au demonstrat că aceste emisii pot influenţa şi nanostructurile unei soluţii apoase lipsite de elemente biologice. Considerând că aceste structuri specifice ar putea servi drept structură pentru reproducerea moeculei emiţătoare, au inserat într-o eprubetă conţinând apă, elementele necesare sintezei ADN-ului (enzima polimerază, nucleotide şi primeri). Iar atunci când au analizat ADN-ul produs, cercetătorii au descoperit secvenţe identice cu cele originale în proporţie de 98%.

În esenţă, ADN-ul ar fi în măsură să transfere informaţii despre propria structură prin intermediul apei, mergând până la a reconstrui molecula într-un alt ambient apos. Chiar şi doar această descoperire era de ajuns pentru a provoca furori în lumea ştiinţifică, dar Luc Montagnier merge şi mai departe, lansând ipoteza că această proprietate ar fi cea utilizată de microorganisme pentru a infecta alte celule."Trebuie să presupunem că, în prezenţa celulelor eucariote, sinteza componentelor microplasmei poate fi instruită de ADN-ul microplasmei. O unică celulă de microplasmă este, aşadar, suficientă, pentru a genera infecţia totală a limfocitelor", a explicat cercetătorul.

 

Sursă: descopera.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ