FESTIVAL GEORGE ENESCU. Cum te înscrii pentru intrare liberă

| 11 aug, 2014

FESTIVAL GEORGE ENESCU. Intrarea la concertele si recitalurile din cadrul editiei din acest an a Concursului Enescu, care are loc intre 6 si 27 septembrie, este libera in baza unei proceduri de inregistrare si in functie de locurile disponibile.

FESTIVAL GEORGE ENESCU. Formularul pentru inregistrare care permite rezervarea locurilor, precum si programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul concursului iar rezervarea se face cu un click pe sectiunea obtine bilet.


Concertele si recitalurile au loc la Ateneul Roman si la Universitatea de Muzica Bucuresti.


Ce puteti asculta:

* peste 230 de tineri artisti din 36 de tari, viitoarele mari nume ale muzicii clasice de maine
* un recital extraordinar al pianistului francez Jean-Claude Penntier, membru in juriul Festivalului si prezent si in editia 2013 a Festivalului Enescu
* Galele Finale ale laureatilor acestei editii a Concursului Enescu, alaturi de Orchestra Filarmonicii "George Enescu"

Pornind de la generozitatea compozitorului George Enescu, care sprijinea tinerii muzicieni in timpul vietii, donand fondurile din concerte pentru sustinerea acestora si pentru a crea un Premiul Special Pentru Compozitie, concursul de anul acesta si-a propus sa duca traditia mai departe, deschizand usi pentru muzicienii viitorului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ