Fiica lui Dincă, dezvăluiri despre relaţia părinţilor, prezenţa mamei în casa din Caracal şi banii primiţi din Italia

| 26 aug, 09:41

Fiica lui Gheorghe Dincă dă cărțile pe față. Femeia nu mai crede că tatăl ei este nevinovat. Mai mult, aceasta s-a hotărât să spună tot despre mizeria din curte, dar și despre vizita mamei sale din aprilie la Caracal. Daniela Dincă a mărturisit și ce sume de bani i-a trimis soția lui Gheorghe Dincă din Italia dar și cum s-a sinucis tatăl lui Dincă chiar în curtea casei groazei.

"Am întrebat să îmi spună şi mie dacă sunt probe şi în ce constau şi au spus că da, ar fi faptaşul. Nu mi s-a dat mai mult din dosar, când se va termina ancheta ...", a spus Daniela Dincă.

Daniela Dincă a vorbit și despre mizeria din curte, despre butoiul în care se presupune că le-a ars pe Alexandra și Luiza, dar și despre anumite persoane care erau mereu prezente în curtea casei tatălui său. În plus, spune femeia, soția lui Dincă nu avea acces la celelalte camere din casă în afară de cea în care dormea cu Gheorghe Dincă.

"Din ce ştiu, nu a observat tunele sau buncare. Nu ştim nici noi. Ştiu că a fost în camera aia unde dormeau, în curte. Ziua în permanenta era acel vecin care ii ajuta cu treburile din curte. (Reporter: Butoiul, l-a vazut?) Da, era acolo. Vecinul ardea diverse reziduri de prin curte", a mai spus femeia.

"Tatal nu a fost asa, jos era atelier, el locuia in casa de sus. Acea mizerie nu era din ultimul an, zicea ca vine acasa si face curatenie.  (...) Nu e de anul asta din 2019. Mama nu avea acces la casă, nu i s-a permis. Cat a stat mama acolo erau vecini care faceau curatenie. Este un vecin care mai si dormea acolo", a mai sus aceasta.

Fiica presupusului criminal a declarat că nici un membru din familia acestuia nu știa că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la psihiatrie.

Daniela Dincă a mărturisit și ce sume de bani îi trimitea soția lui Gheorghe Dincă din Italia."470 euro intr-o luna. Intr-o luna 300. Intr-o alta 400. Nu m-am uitat pe luna. Ii cerea!", a mai declarat Daniela Dincă.

Mai mult, Daniela Dincă a povestit și despre relația lui Gheorghe Dincă cu tatăl său care s-a sinucis chiar în curtea Casei Groazei.

"Bunicii, tatal lui a murit chiar de ziua mea, spanzurat. S-a sinucis în acea casă. Era alcoolic".

Fiica lui Gheorghe Dincă a mărturisit și că și-ar dori să îl vadă pe presupusul criminal față în față pentru a-i pune o întrebare.

"Vreau sa il privesc si sa vad reactia lui. De ce? Daca este adevarat!"

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ