Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au scos la vânzare pe internet mașina Tribunului

| 26 oct, 08:57

De când a murit tatăl lor, fiicele lui Corneliu Vadim Tudor încearcă să scape cumva de datoriile de milioane de lei pe care Tribunul le-a acumulat de-a lungul anilor.

Aşa se face că Lidia, fiica fostului politician a scos la vânzare pe un site specializat de anunţuri mașina tatălui ei, un Chrysler din 2010. Potrivit Cancan.ro, suma pe care fiica Tribunului o cere pentru autoturism este de 15 mii de euro.

În urmă cu un an, Corneliu Vadim Tudor explica la postul B1 TV cât de greu supravieţuiesc românii în contextul economiei reale. La acel moment Tribunul nici nu visa că după moartea sa, fiicele vor fi nevoite să-i valorifice şi ultimele bunuri rămase.

Potrivit Cancan.ro, Lidia Vadim Tudor a publicat deja pe un site de anunțuri mai multe imagini cu mașina tatalui ei, un Chrysler din 2010. Se pare că tânăra doreşte să vândă autoturismul contra sumei de 15.000 de euro.

Nu este un secret petru nimeni că Tribunul nu a făcut avere din cariera de politician. După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, soţia fostului politician şi cele două fiice au anunţat că au grave probleme financiare, mai ales că de-a lungul anilor s-au strâns datorii de sute de milioane, majoritatea din procese. Deocamdată nu se ştie exact nici care va fi soarta celor două publicaţii la care nu şi-ar dori totuși să renunţe pentru a duce mai departe munca fostului politician.

Soţia lui Vadim şi cele două fiice ale Tribunului au moştenit ce-i drept casa din Cotroceni, un alt imobil in Năvodari, o mașina pe care acum au scos o la vânzare, o colecţie de icoane vechi, tablouri şi cărţi rare, estimate chiar de el la 20 milioane de euro.

În urmă cu o lună şi jumătate, Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață în urma unui infarct.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ