Fiicele lui DAN VOICULESCU contestă în instanţă sechestrul din dosarul ICA

| 14 aug, 2014

Sechestru Dosar ICA. Fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia şi Corina Voiculescu, au depus joi, la Tribunalul Bucureşti, două contestaţii la executare în legătură cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul ICA, prin decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti.

Sechestru Dosar ICA. Tribunalul Bucureşti va judeca cele două contestaţii în datele de 25 şi 29 august.

Acţiunea vine după ce unul dintre avocaţii familiei Voiculescu, Maria Vasii, a anunţat miercuri că va fi atacată decizia instanţei de punere sub sechestru a mai multor bunuri, printre care se află şi imobilul din str. Bucureşti - Ploieşti nr. 25 -27, unde funcţionează televiziunile din trustul Intact.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, săptămâna trecută, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăţi, terenuri şi imobile aparţinând lui Dan Voiculescu, 'care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini'.

Citeşte şi: Scenariu teribil pentru Dan Voiculescu: Pedeapsa s-ar putea MĂRI

Printre bunurile confiscate se află 'imobilul teren intravilan în suprafaţă de 29.220,03 metri pătraţi, situat în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei nr.1D şi a construcţiilor aferente', precum şi a altor două şi a construcţiilor aferente acestora, în suprafaţă de 4.457 de mp şi respectiv de 3.000 de mp, ambele situate în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.


Judecătorii au mai decis confiscarea imobilului situat în şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 25 - 27, sector 1, compus din teren în suprafaţă de 4184,41 mp şi construcţie de 3.140 mp edificată pe o suprafaţă construită la sol de 1986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
FETELE AR TREBUI SĂ CAUTE UN CARLOS-ŞACALUL SĂ-L RĂZBUNE PE VOICULESCU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ