Fiicele lui Dan Voiculescu, apel disperat la justiţie

| 19 aug, 2014

Surorile Camelia si Corina Voiculescu au inceput marti seria de procese prin care incearca sa obtina anularea sechestrelor si confiscarilor dispuse de Curtea de Apel Bucuresti, odata cu condamnarea tatalui lor, Dan Voiculescu.

Instanta care l-a trimis dupa gratii pe controversatul om de afaceri judeca marti primele doua contestatii.

Surorile Corina si Camelia Voiculescu au facut mai multe contestatii la executare, atat in nume propriu, cat si in numele companiilor pe care le controleaza. Marti au debutat la Curtea de Apel Bucuresti doua dintre aceste contestatii: cea depusa de Corina Voiculescu, fiica cea mica a omului de afaceri, si o a doua facuta de Compania de cercetari aplicative si investitii, unde actionari majoritari sunt tot Camelia si Corina Voiculescu.

Sortii de izbanda par a fi insa mici, atata timp cat instanta de judecata, la cererea procurorilor anticoruptie, a apreciat ca ar fi trebuit sa se ia in considerare eventuala necompetenta a acestei instante. Mai mult, procurorii sustin ca o asemenea solicitare nu ar fi de competenta instantei penale, ci de competenta unei instante civile.

Plangeri similare s-au depus si la Tribunalul Bucuresti, urmand ca pe 25 si 29 august sa fie luate in discutie la instanta tribunalului. Specialistii spun insa ca si acolo sunt sanse minime de izbanda.

Cele doua surori sustin, intre timp, ca sunt victime colaterale ale acestei decizii de condamnare, si ca au dobandit de buna credinta aceste proprietati, in momentul in care tatal lor, Dan Voiculescu, a facut donatiile de rigoare.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU, prima scriere din spatele gratiilor: Voi continua lupta împotriva lui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ