Antena3, alungată din Mănăstirea Nicula și din restaurantele McDonald's

| 16 aug, 2014

Un preot de la Manastirea Nicula i-a scos afara din curtea lacasului de cult pe jurnalistii de la Antena3, acuzandu-i ca dau "numai prostii", iar restaurantele McDonald's din Romania au blocat difuzarea programelor TV ale Antenei 3 in interiorul spatiilor comerciale.

Reactiile au fost inregistrate inultimele doua zile, in contextul campaniei pe care posturile de televiziune patronate de familia lui Dan Voiculescu o duc pentru a aduna sustinatori, ca urmare a condamnarii acestuia la 10 ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie.

"Dati numai prostii. Va rog sa parasiti acest loc! Poftiti afara din manastire, sunteti in casa noastra, nu puteti face ce doriti dvs. aici!", le-a spus preotul de la Manastirea Nicula, vineri, jurnalistilor din subordinea lui Mihai Gadea, fost pastor adventist, in prezent director general la Antena3, informeaza Reporter Virtual.

Intamplarea a fost confirmata pe pagina de web a televiziunii Antena3.

"Un preot de la Manastirea Nicula din Cluj a intrerupt transmisiunea in direct a echipei Antena 3, care anunta finalul slujbei inchinate Adormirii Maicii Domnului, slujba la care au participat aproximativ 40 de mii de oameni. Cameramanul Antena 3 filma credinciosii in timp ce isi strangeau lucrurile si paraseau curtea manastirii, cand reporterului Antena 3 Andreea Popa i s-a cerut sa plece din curtea manastirii si sa nu mai filmeze 'mizerii'", scrie pe site-ul antena3.ro.

Pe de alta parte, compania Mc Donald's din Romania a decis blocarea difuzarii programelor Antenei 3 in interiorul spatiilor comerciale, la solicitarea unui timisorean, Alexandru Filpisan, informeaza Reporter Virtual. "Revoltat de faptul ca in toate restaurantele Mc Donald's ni se baga pe gat prin toate plasmele Antena 3, am facut o sesizare si lucrurile au revenit la normal!", a scris acesta pe Facebook.

Raspunsul primit a fost urmatorul: "Buna Alexandru, iti multumim ca ne-ai transmis informatia, ne-am interesat si se pare ca a fost o eroare, pe ecranele din restaurantele McDonald's trebuie sa ruleze canalul intern al McDonald's. Te asiguram ca nu exista nicio legatura cu niciun post de televiziune privat din Romania. Am luat legatura cu colegii nostri din Timisoara pentru a evita pe viitor transmiterea altor posturi pe ecranele din restaurante. Multumim inca o data si iti uram o seara frumoasa!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 2014
BOR Breaking News
Fiindcă nu are încredere în băncile de spéŕmã, un preot a decis să-şi ţină spéŕma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spéŕmã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze spéŕma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun spéŕma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe spéŕma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze spéŕma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spéŕmã, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ