Narcisa Iorga, CNA: Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea!

| 31 aug, 2014

„Citesc pe Reporter Virtual că Mircea Badea se va întâlni în ring cu motociclistul care l-a provocat. ”E ok?”, întreabă vedeta. Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Să vă explic de ce, chiar dacă veți spune că nu e treaba mea să mă amestec”, scrie Narcisa Iorga, membru CNA, pe blogul ei despre audiovizual:

Domnule Mircea Badea, nu e ok. Pentru astfel de gesturi și amenințări, inclusiv cu o armă albă, o persoană oarecare poate fi reținută, chiar dacă există un singur martor. Dumneavoastră le-ați făcut într-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi și amenințări nu sunt un pamflet!

(…) Dumneavoastră sunteți realizator de televiziune și din această postură ați adresat amenințări unei persoane, ați ridicat o bâtă din iarbă și v-ați îndreptat către șosea, ați arătat semne obscene ”de la măsuță” și de pe trotuar. Vedeți de ce nu e ok, domnule Mircea Badea? Nu pentru asta eliberează CNA licențe audiovizuale.

Citește și: SCANDALUL Mircea Badea-motociclişti: "cretinisme, tupeu infantil" vs. "cancerul suprem jurnalistic"

(…) Dacă vă place să injurați, să amenințați și să vă bateți, puteți s-o faceți în viața privată, nu în spectrul pentru care statul român v-a dat un certificat. Dacă CNA nu reacționează, nu înseamnă că ”e ok”. Luați acest mesaj al meu ca pe un apel, domnule Mircea Badea, pe care vi-l fac, în ciuda injuriilor și amenințărilor dumneavoastră a căror țintă eu însămi am fost.

Citește articolul integral, AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ