Klaus Iohannis şi Traian Băsescu nu se mai ascund. Rendez-vous în miezul zilei la reşedinţa preşedintelui

| 12 aug, 2014

Din momentul în care a intrat în politica mare prin preluarea conducerii PNL şi alegerea sa drept candidatul al liberalilor la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis a susţinut că nu are nicio relaţie cu Traian Băsescu şi că nu va colabora cu acesta.

Klaus Iohannis preşedinte. La începutul lunii iunie, edilul Sibiului declara că unificarea dreptei se va realiza doar între PDL şi PNL, fără PMP şi Traian Băsescu. Între timp, de fiecare dată când a fost întrebat de prezenţa lui Klaus Iohhannis la alegerile prezidenţiale, şeful statului l-a înţepat pe liderul liberal, arătându-şi sprijinul pentru candidatul PMP. În ultimele săptămâni însă, românii au putut constata că liderul liberal nu a mai respins o colaborare cu liderul de la Cotroceni. Totodată, Traian Băsescu nu l-a mai atacat pe Klaus Iohannis în emisiunile televizate la care a participat, ci şi-a îndreptat întregul tir asupra lui Victor Ponta.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. TRAIAN BĂSESCU a recunoscut, printre rânduri, înţelegerea cu KLAUS IOHANNIS

Pe lângă lipsa atacurilor dintre liderul PNL şi Traian Băsescu, în ultima perioadă, în special pe temele de interes public, Klaus Iohannis a preluat mesajele emise la Cotroceni. Întreaga evoluţie a declaraţiilor dintre cei doi vine să sugereze că între şeful statului şi edilul de la Sibiu există o înţelegere secretă.

În ciuda evidenţelor relevate de discursul similar precum şi de non-combat-ul existent între cei doi, Klaus Iohannis şi Traian Băsescu au negat în repetate rânduri existenţa unei înţelegeri.

Cu toata acestea, luni seara, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat probele prin care este dezvăluită o întâlnire secretă dintre Traian Băsescu şi liderul PNL. Imaginile prezentate de postul de televiziune arată maşina lui Klaus Iohannis intrând pe poarta vilei de protocol a lui Traian Băsescu. Confruntat cu probele colaborării, liderul liberal a dezminţit faptul că s-a văzut cu şeful statului şi a declarat că ultima întâlnire pe care a avut-o cu preşedintele Traian Băsescu a fost "undeva la începutul anului 2008" şi de atunci nu a mai avut contacte cu acesta.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Din 2008 nu am avut nicio întrevedere cu preşedintele Băsescu

Chiar dacă liderul liberal o poate considera o „simplă coincidenţă”, imediat după întâlnirea cu Klaus Iohannis, preşedintele Traian Băsescu a declarat a doua zi la postul de televiziune B1 TV că la alegerile prezidenţiale îl va vota pe candidatul ACL. “Da, îl voi vota pe Klaus Iohannis, la fel cum am spus-o şi public - între Ponta şi Crin Antonescu, l-aş fi votat pe Crin Antonescu. Adică, răul cel mai mic”, a declarat Traian Băsescu. Mai mult şeful statului a susţinut că îi va „dezbrăca în public” pe unii candidaţi, confirmând astfel sprijinul pe care i-l acordă candidatului ACL.

Klaus Iohannis candidat. Faptul că, în ciuda probelor evidente, primarul Sibiului are curajul de a nega înţelegerea cu liderul de la Cotroceni ne arată adevăratul chip al candidatului Iohannis. Imaginile surprinse de jurnaliştii Antenei 3 ne arată că Iohannis este dispus să colaboreze cu oamenii politici responsabili pentru dezastrul din anii guvernării portocalii. Astfel că, prin înţelegerea secretă cu şeful statului Klaus Iohannis se arată dispus să continue regimul patronat de Traian Băsescu care a însemnat pentru milioane de români sărăcie şi stagnare economică.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, prins cu minciuna

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 aug, 2014
ric
Ambasada SUA a confirmat
Ambasada SUA a confirmat ca Iohannis a fost intr-adevar la ei , asa ca iar ati fost prinsi cu minciuna ! Daca voi asa credeti ca se comporta un jurnalist profesionist, imprastiind lucruri neverificate atunci degeaba ati facut scoala, ramneti tot niste nulitati, nulitatile lui Ponta!!! Surpriza, surpriza, Iohannis a fost invitat, ponta, nu.
13 aug, 2014
Av.Mateuta Fetita-Lolita
stire......Sultanescu,pregatiti parul...si funia
Fostul ministru Dan Şova a venit, miercuri dimineaţă, la DNA, fiind citat pentru a fi audiat într-un dosar privind contracte ale firmei de avocatură "Şova şi asociaţii" cu complexurile energetice Rovinari şi Turceni.
sunt curios,Sova s-o fi intalnit cu Ponta mai Sultanescule?
mai palada,Sova era asociat cu Ponta in cabinetul de avocatura,sau cu Iohannis(Basescu)?
Sova e cel care i-a dat banii inapoi lui Gruia S,desi DNA nu dorea...
Sova este absolventul ala de istorie care nu stia de progrom
in final,omul asta Sova este de la PSD?
nesimtitilor...
13 aug, 2014
berenger
sunteți atât de proști
și voi, slugile lui ghiță, și slugile lui felix, încât până și ambasada sua s-a simțit să infirme enormitățile proferate, arătând clar că neamțul a fost la o petrecere organizată de ei. dar, na, voi trebuie să rostogoliți minciuna la infinit, doar se mai găsesc câțiva care să vă creadă...
13 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian
Antenele infractorului Voiculescu au fotografiat masina...
Palada,secretarul de stat al lui Ponta si asociat cu Sultanescu de la Obiectiv,a fost asociat si cu Voiculescu...
Daca Basescu e o ciuma,inseamna ca Iohanis este la fel?
Daca Voiculescu este la mititica,ar trebui sa-l urmeze si Palada?
cam asta ar fi logic dupa comentariul iobagilor..
Plus:daca Duicu este la parnaie,Ponta,care s-a intalnit cu el la masa,ar trebui sa fie tot acolo?
ce zice politrucul de Sultanescu?ce zice matrafoxatul din Guvern,cu o singura calitate,este nascut in Prahova?
acum,cine-i nascut in Prahova este ca cei nascuti in Scornicestiul de odinioara...
si toti au slujbe si pe la Stefan Gheorghiu
doar ca au schimbat sigla din PCR in PSD
13 aug, 2014
cantautor
Rendez-vous....Sultanescule?habar n-ai...?
Întrebat la Digi 24 dacă a fost la masă cu Adrian Duicu şi dacă a existat acel prânz invocat de Duicu în discuţiile telefonice, Ponta a răspuns: "Habar nu am ! Eu...dacă mă întrebaţi cu cine am fost la prânz ieri sau alaltăieri, vă pot spune. Dacă mă întrebaţi cu cine am fost acum un an şi jumătate...în general, merg cu colegi de partid, cu miniştri, cu oameni politici, cu jurnalişti. E posibil, habar nu am".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ