Ludovic Orban: Alăturarea Iohannis - Băsescu este o propagandă a adversarilor politici

| 12 aug, 2014

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat marţi că nu există nicio legătură între liberalul Klaus Iohannis şi preşedintele Traian Băsescu şi că alăturarea dintre cei doi este făcută în scop propagandistic de către adversarii politici ai Alianţei Creştin Liberale.

"Nu există nicio legătură. Klaus Iohannis este Klaus Iohannis. Este un om cu propria personalitate, cu experienţa proprie, cu calităţile şi cu trăsăturile pe care le are. Nu mai insistaţi pe această alăturare, care este făcută în mod evident de unii dintre adversarii noştri politici. Nu este făcută decât cu un scop propagandistic şi nu are nici un fel de legătură cu realitatea. În ceea ce ne priveşte pe noi, noi nu facem campanie să-l convingem pe Traian Băsescu să voteze cu cineva, noi face campanie către cetăţenii români pentru a-şi alege un preşedinte care să scoată practic societatea românească din stagnarea şi sărăcia în care se găseşte astăzi sub conducerea PSD', a precizat Orban, întrebat dacă această alăturare aduce prejudicii de imagine pentru ACL în campania electorală.

Citeşte şi:  Victor Ponta: Discursul lui Iohannis pare scris de Traian Băsescu

Ludovic Orban a adăugat că numele celor care vor compune staff-ul campaniei lui Klaus Iohannis vor fi cunoscute după discuţiile care vor avea loc în ACL pe această temă.

'În momentul în care vom definitiva echipa de campanie veţi şti cu precizie cine va face parte din echipa de campanie a domnului Klaus Iohannis', a spus Ludovic Orban, întrebat câţi dintre membrii echipei de campanie a lui Klaus Iohannis au făcut parte şi din staff-ul electoral al lui Traian Băsescu în 2004, când campania actualului şef al statului a fost coordonată de Vasile Blaga.

Orban consideră că Vasile Blaga are toate calităţile necesare pentru a conduce campania lui Klaus Iohannis.

'Are întreaga autoritate pentru a conduce această campanie. Şi este normal ca, odată ce unul dintre copreşedinţi (ai ACL - n.r.) este candidat la Preşedinţie, celălalt copreşedinte să fie şeful campaniei electorale', a susţinut Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL a fost prezent marţi la prima şedinţă a conducerii operative a ACL,

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ