Vasile Blaga: Ponta poate să stea liniştit, Băsescu nu candidează la prezidenţiale

| 12 aug, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, copreşedinte al ACL, a declarat marţi că premierul Victor Ponta încearcă să se raporteze, prin 'gesturi disperate', la Traian Băsescu, în condiţiile în care actualul şef al statului nu candidează la alegerile prezidenţiale din acest an.

"Domnul Ponta face gesturi disperate de a se raporta ca şi la europarlamentare la Traian Băsescu. Traian Băsescu nu candidează. Să fie liniştit domnul Ponta din acest punct de vedere', a declarat preşedintele PDL, referindu-se la afirmaţiile premierului Victor Ponta, potrivit cărora Klaus Iohannis îi calcă pe urme lui Traian Băsescu, alegându-l pe Blaga şef al campaniei la prezidenţiale.

Citeşte şi: Vasile Blaga, şeful de campanie al lui Klaus Iohannis

Blaga a adăugat că orice campanie electorală are specificul ei, întrebat dacă în calitate de coordonator al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis va folosi elemente din campania pe care condus-o în 2004, când Traian Băsescu a fost ales preşedinte.

Preşedintele PDL a fost prezent marţi la prima şedinţă a conducerii operative a ACL în cadrul căreia s-a convenit asupra primelor măsuri organizatorice privind campania electorală a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale.

Citeşte şi: Victor Ponta: Discursul lui Iohannis pare scris de Traian Băsescu


Premierul Victor Ponta a scris marţi pe Facebook că discursul liderului PNL, Klaus Iohannis, pare scris de preşedintele Traian Băsescu sau de oamenii săi şi afirmă că acesta vrea să refacă economia României cu cei care au distrus-o în perioada 2009-2012.

'Devine din ce în ce mai clar că la alegerile care vor urma ne vom confrunta noi, cei care am reparat dezastrul făcut de Băsescu şi oamenii lui, cu echipa lui Traian Băsescu, cea care vrea să facă din nou doar ceea ce ştie', a conchis primul ministru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ