Cine este şeful de campanie al lui Klaus Iohannis? Răspuns: şeful de campanie al lui Traian Băsescu

| 12 aug, 2014

Klaus Iohanis campanie electorală. Vasile Blaga nu este singurul membru al fostei echipe a lui Traian Băsescu care în prezent lucrează alături de Klaus Iohannis.

Klaus Iohanis campanie electorală. Preşedintele PDL Vasile Blaga a fost desemnat şeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. Poziţia este deja una cunoscută pentru liderul PDL, acesta fiind şef de campanie şi pentru Traian Băsescu în 2009. De altfel, Vasile Blaga nu este singurul membru al fostei echipe a lui Traian Băsescu care în prezent lucrează alături de Iohannis.

Klaus Iohannis preşedinte. Preşedintele PNL Klaus Iohannis a vorbit despre cum va aduce 10 ani de prosperitate economică cu echipa foarte bună pe care o are în jur. Cu toate acestea, Iohannis are în jur echipa care, împreună cu Traian Băsescu, a adus cele mai dăunătoare contraperformanțe pentru România din punct de vedere economic și social.

Citeşte şi: Vasile Blaga, şeful de campanie al lui Klaus Iohannis

Vasile Blaga a fost şeful de campanie al lui Traian Băsescu în 2004. Tot Vasile Blaga este şeful de campanie al PDL, care a pierdut toate alegerile din 2012 încoace, cu scoruri mult sub cele preconizate. CV-ul lui Vasile Blaga nu mai este acelaşi ca în 2008, când era pe val. Nu putem totuşi să nu remarcăm că Vasile Blaga reprezintă un element de continuitate între Klaus Iohannis şi Traian Băsescu.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, prins cu minciuna

Perpetuarea regimului Băsescu se face cu oamenii care au făcut posibilă crearea şi consolidarea acestui sistem. Printre ei se află Vasile Blaga, Sorin Frunzăverde, Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă şi mulţi alţii care au pus umărul la tăierea veniturilor românilor în 2010 şi la creşterea exponenţială a fiscalităţii în România prin creşterea TVA la 24% sau prin introducerea impozitului forfetar.

Citeşte şi: Klaus Iohannis vrea să conducă România alături de baronii Falcă, Pinalti și Uioreanu

Campania lui Iohannis devine foarte dificilă. Este greu să le explici românilor cum cei care le-au tăiat veniturile şi i-au sărăcit constant timp de 4 ani vor să revină la putere. Este de asemenea foarte dificil să le explici românilor cum vrei tu să promovezi un nou model de preşedinte înconjurat de oameni care perpetuează acelaşi model falimentar politic de 25 de ani încoace.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian
Discursurile lui Iohannis par a fi scrise de Basescu,zice Ponta
Trebuie sa-l credem,el nu este mincinos si nici plagiator,lumea e rea..
Discursurile lui Ponta,sunt geniale.
Sunt scrise de Palada si de Sultanescu care lucreaza la fosta Stefan Gheorghiu.
Practic,copiaza din discursurile lui Ceausescu si fac cateva retusuri:post tranzitie in loc de ssmd,intreprinderi mici si mijlocii in loc de unitati socialiste si PDL-PNL in loc de dusmanii socialismului,capitalistii…
Cand nu au discursurile lui Ceausescu,ei nu au complexe,copiaza direct din discursurile lui Castro si Putin
Practic,in atare conditii,sefii de campanile ai lui Ponta sunt:Dl.Ceausescu Nicolae ,Dl.Fidel Castro si Dl Putin
12 aug, 2014
cantautor
alte raspunsuri posibile pentru seful de campanie-Ponta
1.Dej
2.Barladeanu
3.Brucan
4.Iliescu
5.Rozalia Biro
6.Nastase
7.Voicu
12 aug, 2014
Dan Sultanescu
sefii de campanie ai lui Ponta sunt Gadea,Grecu si Badea
Ion Cristoiu susţine că „vârârea lui Dan Voiculescu la zdup a fost un dar uriaș pentru candidatul Victor Ponta”, iar „întreținerea unor manifestări de stradă împotriva lui Traian Băsescu convine Candidatului Penalilor”.

Jurnalistul subliniază, totodată, precizarea făcută luni de Laura Codruţa Kovesi, potrivit căreia sediul Antenei 3 trece, prin confiscare, din proprietatea lui Dan Voiculescu în proprietatea Ministerului Finanțelor.

„Ministerul Finanțelor înseamnă însă Victor Ponta. Normal ar fi ca Oligarhul Dan Voiculescu (avere estimată la 700 milioane de euro) să le cumpere celor de la Antene un nou sediu. Dacă nu mai are bani în bancă, să le dea celor de la Antene o parte din Palatul său de tip Pablo Escobar”, continuă ziaristul.

„Cum însă Dan Voiculescu dă generos parale doar cînd sînt ale statului, Victor Ponta l-a asigurat pe Mihai Gâdea că Ministerul Finanțelor le va cere o chirie modică, ba chiar că va vinde din nou sediul lui Dan Voiculescu pe nimic. În schimbul acestui favor, Antena 3 de sub conducerea lui Mihai Gâdea urmează să devină mașinăria cu care Victor Ponta va umple de rahat pe adversarii săi din politică și din presă. Cealaltă mașinărie de împroșcat cu rahat –România Tv a lui Sebastian Ghiță – nu poate fi folosită din plin în campania electorală”, mai scrie Ion Cristoiu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ