Scandal între cele două Elene din PMP. EBA face acuzaţii grave

| 13 aug, 2014

Cristian Diaconescu a fost ales candidatul din partea PMP la alegerile prezidenţiale, motiv care a făcut posibilă o afirmaţie surprinzătoare a Elenei Băsescu la adresa colegei sale de partid şi bună prietenă, Elena Udrea.

Potrivit presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, fostul consilier prezidential are probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare - 300.000.

"Am avut o sedinta si s-au ridicat probleme privind aceasta speta, multe discutii pro. Probabil la urmatorul Colegiu National, care va avea loc marti, 19 august, la Parlament, vom lua o decizie. Din pacate, oamenii nu il vad foarte popular - probabil ca seriozitatea si faptul ca a facut parte din alte partide politice. Oamenii vor ceva nou, ceva care sa se identifice cu viziunea lui Traian Basescu, si care nu l-a tradat pe Traian Basescu", a spus Ruxandra Dragomir, la Realitatea Tv, subliniind ca pe 19 august se va pune in discutie candidatura lui Cristian Diaconescu, scrie ziare.com

De asemenea, Ruxandra Dragomir a mentionat ca Elena Udrea ar fi mai potrivita pentru a fi candidatul PMP, pentru ca bucura de o mai mare notorietate, iar Romania "e pregatita sa voteze o femeie".

Afirmaţia a determinat-o pe mezina familiei Băsescu să o atace pe Elena Udrea pentru lipsa de reacţie şi de strângere de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, astfel că EBA a posta pe un site de socializare că "Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au "probleme" în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le INTERZICE acest lucru."

Cristian Diaconescu a fost desemnat candidat al Partidului Miscarea Populara la sfarsitul lunii iunie. De asemenea, chiar presedintele Traian Basescu a afirmat ulterior ca fostul sau consilier prezidential are cel mai bun CV pentru a fi viitor presedinte al Romaniei.

Citeşte şi: EBa anunță plecări din PMP și trimite o săgeată către Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ