Prima reacţie a unui lider PMP după atacul EBEI: Nu ştiu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu

| 13 aug, 2014

Colegiul Director al PMP se va reuni pe 19 august pentru a analiza stadiul pregătirii campaniei electorale, nepunându-se în acest moment problema stopării strângerii de semnături pentru candidatul la alegerile prezidenţiale Cristian Diaconescu, a declarat miercuri vicepreşedintele formaţiunii Ştefan Vlaston.

Vicepreşedintele formaţiunii Ştefan Vlaston a infirmat varianta vehiculată de Elena Băsescu potrivit căreia preşedintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizaţii să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu.

'Nu există absolut nicio informaţie şi eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu ştiu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste', a afirmat vicepreşedintele PMP.

Vlaston a precizat că nu ştie exact în acest moment câte semnături s-au strâns pentru candidatura lui Diaconescu întrucât aceste date cad în sarcina secretarului general al partidului.

Citeşte şi:  Scandal între cele două Elene din PMP. EBA face acuzaţii grave


'E adevărat că fiind vacanţă merge mai greu strângerea de semnături, dar avem încredere că în următoarele săptămâni, până la termenul final, vom avea numărul de semnături necesar', a afirmat Vlaston.

Potrivit vicepreşedintelui PMP, reuniunea informală de la sediul central al partidului aflată în desfăşurare are în vedere o evaluare a contextului politic general şi a declaraţiilor publice care privesc situaţia PMP.

'Nu aceasta a fost principala noastră preocupare. Toate partidele care strâng semnături sunt în această situaţie de început. Noi, fiind un partid nou, nu avem structuri comparabile cu ale PNL, de exemplu, sau ale PSD', a spus Vlaston.

El a adăugat că strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu decurge normal cu mijloacele pe care PMP le are la ora actuală.

Vlaston a infirmat în context faptul că la nivelul conducerii PMP s-ar fi discutat despre eventualitatea ca în cursa prezidenţială să intre Elena Udrea.

'Încă o dată noi evaluăm. Suntem într-o întâlnire informală. Nu este o decizie instituţională a partidului nici într-un sens nici în altul, pentru că nu cred că problema se va pune în felul acesta. Nu discutăm în momentul de faţă schimbarea candidatului partidului', a afirmat vicepreşedintele PMP.

Ştefan Vlaston a precizat că se au în vedere consultări inclusiv cu preşedintele Traian Băsescu înaintea Colegiului Director din data de 19 august.

Întrebat în ce cadru se desfăşoară aceste consultări, Vlaston a spus: 'Preşedintele partidului, doamna Elena Udrea, dă un telefon pentru o audienţă sau într-un alt cadru. Cred că s-a întâmplat şi până acum. Nu sunt la curent pentru că, vă spun, sunt doar de două luni vicepreşedinte la partid. Ne-am consultat tot timpul cu domnia sa şi noi cu dânsul şi domnia sa cu noi'.

Ştefan Vlaston a adăugat că tema consultărilor cu şeful statului vizează contextul politic general şi cum să se obţină un scor cât mai bun la prezidenţiale.

Elena Băsescu a susţinut, pe contul ei de Facebook, că organizaţiile PMP au probleme în a strânge semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
ELENA UDREA
TÂMPIŢICA LU TATA
CÂTE COMENTARII DIN CAUZĂ LA O PROASTĂ !!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ