Lui Cristian Diaconescu îi bat clopotele: ELENA UDREA, candidată la președinție

| 14 aug, 2014

Elena Udrea preşedinte. Elena Udrea bate toba, cum că România e pregătită să voteze o femeie. Nu oricare, se înțelege, fiind vorba chiar de ea însăși.

Elena Udrea preşedinte. Dar cum Elena Udrea nu este numai o doamnă, dar suferă și de o modestie proverbială, nu o spune personal – cel puțin nu încă - ci prin gurile șefilor de filiale, care chipurile s-ar fi plâns de lipsa de performanță a ”catindatului” Cristian Diaconescu.

Citeşte şi: Planul Elena Udrea - candidatul PMP pentru Cotroceni intră în linie dreaptă

Elena Udrea candidat. La corul robilor din teritoriu, care-l acuză pe Diaconescu că e la fel de relevant pentru electorat ca și moderatorii postului de televiziune unde-și face veacul, li s-a adăugat de curând și şefa femeilor din Mişcarea Populară, Ruxandra Dragomir, o distinsă anonimă care are doar rol de purtător de mesaj de unică folosință, deci nici nu trebuie să rețineți mai mult despre aceasta în afară de apropourile străvezii despre oportunitatea unei candidaturi pentru Cotroceni a Elenei Udrea. Totul simplu, previzibil și frumos, exact cum v-am semnalat încă de la început pe obiectiv.info, când v-am spus că desemnarea lui Cristi Diaconescu pe post de candidat PMP este o simplă abureală. Problema cu povestea asta, conform căreia Diaconescu ar avea probleme în strângerea celor 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegeri, este una singură: mezina prezidențială, cu dificultăți de exprimare. Mai precis, mesajul postat de aceasta în care precizează fără ocolișuri că șefii de filiale nu au cum să strângă semnăturile lui Diaconescu dacă Udrea le-a ordonat să n-o facă. Se pare că micuța nu a uitat deloc episodul de la europarlamentare, cînd se străduia să nu izbucnească în lacrimi la aflarea scorului infect scos de ”geniala” sa prietenă. Cum maieul e mai aproape decât cămașa, se pare că EBA nu dorește să riște siguranța judiciară a augustului tătic pentru fumurile de mare șefă de partid de sub bretonul Elenei Udrea. Scandalul este latent și singurul în stare să medieze între cele două amazoane este chiar Băsescu. Nu ne așteptăm, totuși, să țină un discurs gonflat precum cel în care explica națiunii cât de greu este să aleagă între apărarea fratelui arestat și sprijinirea unei Justiții independente, dar sperăm să ajungă și până la presă ecourile medierii cu dichis.

Citeşte şi: CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. Ce spune de fapt sondajul IRSOP: Dezastru pentru Dreapta

Candidaţi preşedinţie 2014. Revenind la figura tragicului Diaconescu, umilit și batjocorit de tot acest circ, putem spune că ne este aproape milă de bietul traseist. În registrul ironic, batjocura înlocuirii sale pe ultima sută de metri ar putea fi privită ca un soi de antrenament bizar al PMP, care se pregătește de ciocnirea cu mastodontul PSD exersând pe o efigie neajutorată a acestuia: fostul social-democrat Cristi Diaconescu, ajuns o combinație de sacrificiu între un hopa-mitică și un sac de box al PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
Varanul Vargat?
nasol,dar lui Sova ce ii bate? toaca?
14 aug, 2014
cantautor
cred ca inima,mai des...
14 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian-scriitor
soarele in cap..
dar poate sa se duca la racoare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ