Vrabia liberală mălai visează: strategul PNL anunță surprize, surprize

| 14 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Noi credeam până acum că electoratul de dreapta care a rămas nehotărât a făcut-o din considerente care nu se pot schimba așa, peste noapte, după cum visează domul Petrache.

Klaus Iohannis preşedinte. Strategul de bază al PNL, deja faimosul Marian Petrache, e farte optimist în legătură cu ”surprizele” ce i le rezervă turul II al alegerilor prezidențiale candidatului Klaus Iohannis. Conform acestuia, surpriza majoră va consta într-o mobilizare surprinzătoare pentru PSD a lui Iohannis, care va culege toate voturile de pe dreapta, din zona electoratului nehotărât.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE: Sunt sigur că voi câştiga

Klaus Iohannis dosare penale. Destul de neclar, în sensul acesta, Petrache nu reușește să detalieze în ce fel se va înclina balanța. Noi credeam până acum că electoratul de dreapta care a rămas nehotărât a făcut-o din considerente care nu se pot schimba așa, peste noapte, după cum visează domul Petrache. Va dispărea peste noapte sentința penală rămasă definitivă și irevocabilă, din care reiese că s-au falsificat actele unei case care ajuns în proprietatea primarului de Sibiu? Se va transforma luxosul BMW folosit de Iohannis pe ochi frumoși în vreo Dacie berlină din 1970, toamna? Vor apărea poate ca prin minune copiii dispăruți fără urmă în anii 90, apropos de surprize, surprizele lui don Petrache? Sau poate surprizele vin din poveștile pe care i le-a spus don Băsescu lui Iohannis atunci când candidatul PNL nu s-a dus la acesta și nu s-a întâlnit cu el când nu a intrat la Vila Lac ci la Vila Dante. Că așa, povești, a mai spus președintele destule, și cu demisia în cinci minute, și cu masa verde, și cu broasca numirii premierului Ponta. La final de mandat, președintele jucător s-a cam transformat în președinte povestitor și nu prea merită băgat în seamă, poate cel mult din politețe.

Citeşte şi: Candidaţi preşedinţie 2014. De ce votul PNL privind demisia lui TRAIAN BĂSESCU este aproape irelevant

Candidaţi preşedinţie 2014. Altfel, Petrache exersează de zor matrafoxarea cu apă rece, mai ales când întoarce povestea pur și simplu pe dos. În viziunea strategului de mare angajament al PNL, nu Ponta are potențial de creștere în turul doi, ci Iohannis. Nu știm, poate știe dumnealui mai bine și se împacă Tăriceanu cu Iohannis, ca în telenovelele ieftine de care ”vizionarul” Petrache nu pare străin. Sau poate reușește Iohannis să-i întoarcă pe toți maghiarii pe care i-a îndepărtat iremediabil Antonescu, pe vremea când făcea pe portarul intransigent la poarta USL, imediat după alegerile din 2012. Multe se pot întâmpla, într-adevăr și dacă suntem la capitolul surprize electorale majore, iată, îi recomandăm și noi una strategului liberal amintit: cea mai surprinzătoare surpriză care se poate întâmpla, la cât este de atacat și atacabil Iohannis, este să nu intre în turul 2. Dacă ar fi după doamna Udrea, Iohannis nu ar trebui să intre nici măcar în primul tur...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
Manga-economist Craiova-21 ani
Romania are printre cele mai accelerate cresteri de preturi din Uniunea Europeana, inregistrand in luna iulie 2014 o rata medie a inflatiei de 1,4% pe ultimele 12 luni, exprimata in functie de indicele mediu armonizat al preturilor de consum, potrivit datelor publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.
14 aug, 2014
IZAURA
CĂCĂCIOŞII
RAHAT SĂSESC NU IESE PREŞEDINTE NICI DACĂ CANDIDEAZĂ SINGUR DIN CAUZĂ CĂ E CATOLIC ....E CA ŞI CUM AR VREA SĂ FIE PREŞEDINTE UN ORTODOX IN LIBIA SAU IRAQ ....CĂCĂCIOŞII
14 aug, 2014
Abraham Palada
ai dreptate Dle Sultanescu..
14 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian-scriitor
nu stiu daca cei amintiti intra sau nu intra...
surpriza mai mare mi se pare cu Sova
sunt curios,intra?
14 aug, 2014
cantautor
astia viseaza malai...se pare ca altii au luat deja cascavalul
DNA zice ca Sova...
daca se dovedeste a fi asa,este un mare strateg

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ