Klaus Iohannis şi-a dat arama pe faţă. Trăsătura că îl aseamănă leit cu Traian Băsescu – minte cum respiră

| 13 aug, 2014

Luni seară, postul de televiziune Antena 3 a difuzat imagini care demonstrau că Traian Băsescu şi Klaus Iohannis au avut recent o întâlnire secretă.  Maşina candidatului ACL a fost surprinsă la începutul lunii august la intrarea în reşedinţa prezidenţială, la Vila Lac III din cartierul Primăverii.

În ciuda imaginilor evidente care arată negru pe alb că liderul liberal a fost acolo, Klaus Iohannis a dezminţit vehement că ar fi avut o întâlnire cu Traian Băsescu, pretinzând faptul că a fost în zonă la un eveniment organizat de Ambasada SUA. “Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima întâlnire pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu a fost, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat!”, a declarat preşedintele PNL.

Pe lângă faptul că liderul liberal amăgeşte o ţară întreagă cu privire la întâlnirea cu Traian Băsescu, în ciuda imaginilor care vorbesc de la sine, Klaus Iohannis avansează o nouă minciună, afirmând că nu s-a mai văzut cu şeful statului din 2008. Pentru a-l contrazice pe liderul liberal, presa a dezvăluit recent că Traian Băsescu şi Klaus Iohannis au discutat şi au stat unul lângă altul în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, cu ocazia ceremoniei de canonizare a lui Andrei Şaguna, care a avut loc în octombrie 2011. Mai mult, în acel moment, Klaus Iohannis a mărturisit în presă că a purtat o discuţie cu Traian Băsescu, declarându-se încântat de prezenţa preşedintelui în Sibiu.

EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

După întâlnirea de la Sibiu dintre cei doi, de la canonizarea lui Andrei Şaguna, la o lună şi jumătate Traian Băsescu l-a decorat pe Klaus Iohannis. Edilul Sibiului a fost medaliat cu Ordinul Naţional “Pentru Merit” în grad de Cavaler, “în semn de apreciere pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării infrastructurii urbane, în interesul comunităţilor care le-au încredinţat, de-a lungul timpului, mai multe mandate de primar”.

Nu poate exista aşadar nicio îndoială că şeful statului şi proaspătul candidat al ACL pentru Cotroceni s-au întâlnit din 2008 încoace. Iar justificările prezentate de liderul liberal nu sunt altceva decât minciuni sfruntate pe care Iohannis le-a repetat nu doar public, ci şi în faţa colegilor de partid. Prezent miercuri la Adevărul Live, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat că Iohannis i-a asigurat că nu s-a întâlnit cu Băsescu. ''Ieri m-a sunat Săftoiu (n.r. Adriana Săftoiu ) când a apărut acel filmuleț și acele poze cu Iohannis la vila Dante după ce făcuse el declarația că nu s-a văzut cu Băsescu. Adriana era foarte agitată și l-am sunat pe Klaus să-l întreb. Mi-a zis să anunț „Să fie liniștiți, eu nu mint. Dacă zic că nu am fost, nu am fost”'', a declarat Marian Petrache.

Noile dezvăluiri care îl privesc pe Klaus Iohannis ne arată adevăratul chip al candidatului ACL. În ciuda încercării de a-şi construi o imagine de om politic imaculat, Klaus Iohannis are aceleaşi trăsături cu Traian Băsescu şi minte cu neruşinare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian-scriitor
bacul la tot....satul
care il aseamana,analfabeto...
14 aug, 2014
cristian socot-consilier economic
doctori in drept............
După ieșirea de la DNA, avocatul Dan Șova a spus că nu știe dacă s-a început urmărirea penală în cazul său , dar știe că e suspect. Potrivit legilor penale, un cetățean nu poate deveni suspect într-un dosar penal dacă nu s-a început urmărirea penală împotriva sa. Prin răspunsul dat jurnaliștilor, Șova a picat testul, demonstrând că nu cunoaște prevederile noilor Coduri Penale. Șova figurează și ca profesor la Facultatea de Drept a Universității București. Dan Șova a recunoscut, după insistențele jurnaliștilor, că este suspectat de complicitate la săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu. El a susținut că numele lui Victor Ponta nu apare în dosar.

Dan Șova este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu
14 aug, 2014
tadeus
Si care ar fi problema daca s-au intilnit
Ponta si cei din PSD s-au intilnit cu diversi emisari rusi cumva
Ce au discutat si de ce nu au anuntat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ