Propaganda băsistă îl atacă pe maestrul Tudor Gheorghe

| 14 aug, 2014

Printr-o exprimare semi – analfabetă, jurnalistul de la Evenimentul Zilei, Mircea Marian, și-a permis să aducă cuvinte jignitoare la adresa maestrului Tudor Gheorghe doar pentru că acesta și-a arătat susținerea faţă de postul de televiziune Antena 3, și de Mihai Gâdea. Propaganda băsistă spulberă limitele bunului simț și condamnă oamenii de valoare ai acestei țări.

 

Mircea Marian, printr-o postare pe o rețea de socializare, a avut îndrăzneala de a-l eticheta pe Tudor Gheorghe „fosilă comunistă”. Afirmație ce vine să alimenteze suferința maestrului, întrucât tatăl lui Tudor Gheorghe a fost condamnat politic de către comuniști la 22 de ani de închisoare, iar toată averea acestuia i-a fost confiscată.

 

Cum poți să-l faci comunist pe un om de excepție al cărui familie a suferit tocmai din cauza unui sistem criminal pentru că tatăl lui Tudor Gheorghe a fost legionar. Ştie Mircea Marian câţi ani de pușcărie grea a făcut Ilie Tudor pe timpul comuniștilor? Tatăl rapsodului, a fost un apropiat a lui Corneliu Zelea Codreanu, cunoscut atât pentru cartea sa „Un an lângă Căpitan”, cât și din atitudinea sa anticomunistă exprimată de-a lungul timpului.


CITEȘTE ȘI: Scandal între cele două Elene din PMP. EBA face acuzaţii grave

 

Astfel, drama familiei maestrului  este călcată în picioare de principiile false ale unor jurnaliști marionetă în scena unui regim politic ce domină de aproape un deceniu.  Iar atacul furibund vizavi de artist a avut ca punct de plecare următoarele cuvinte transmise către postul de televiziune Antena 3 de  Tudor Gheorghe.

 

„Antena 3 este și va fi ca Pasărea Phoenix”, declarație ce a orbit concurența și a încins mașinăriile propagandei băsiste. Mai mult, îndrăgitul artist și rapsod popular a ținut să le transimtă, pe lângă amărăciune şi indignare, un gând de încurajare „ Vă rog să treceți zâmbind peste toate și să iertați, dar să nu uitați.”


CITEȘTE ȘI: Mircea Badea a scos de la naftalină o înregistrare cu patronul Adevărul: Burci era baby broker


Dacă acestea sunt cuvinte sau atitudini care trebuie să fie taxate cu apelative precum „fosilă comunistă” asta spune ceva despre calitatea morală a celor care duc mai departe mesajele veninoase ale lui Traian Băsescu şi ale PDL, PNL, PMP, ACL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ