Cristian Diaconescu o acuză pe Ruxandra Dragomir că a minţit în legătură cu strângerile de semnături

| 14 aug, 2014

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale, a declarat joi la Adevărul Live că îi pare rău că o serie de colegi 'au minţit public' şi consideră că afirmaţiile privind candidatura sa au fost făcute fie pentru că persoanele respective nu erau informate, fie pentru că acestea au vrut să dezinformeze.

"În legătură cu dificultăţile de înţelegere a unor persoane, explicabil pentru că sunt mai nou în viaţa politică, discut oricând, dar în interiorul partidului. Nu fac polemici publice cu nimeni din PMP. Ce pot să spun este că îmi pare rău că o serie de colegi au minţit public şi din acest punct de vedere fie unii dintre ei, motivaţi poate de rezultate de 2-3% în campania pentru Parlamentul European, fie motivaţi de atitudini care îmi scapă în acest moment, au ieşit public şi au minţit. De aceea am cerut partidului să aibă o analiză în legătură cu aceste aspecte pentru că dacă laşi astfel de lucruri subminează candidatura oricui, mai mult decât atât subminează şansele unui partid politic de a impune un candidat, indiferent cum se numeşte acesta. Nemulţumiri, aspecte de un fel sau altul se discută în interiorul partidului şi evident clarificările sunt absolut necesare şi obligatorii din partea celui învestit. Dar dialogul public pe aceste teme şi mai ales tentaţia de a genera răspunsuri sunt în egală măsură contraproductive', a afirmat Diaconescu.

Citeşte şi: Scandal între cele două Elene din PMP. EBA face acuzaţii grave

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a afirmat la postul Realitatea Tv că există dificultăţi în privinţa strângerii de semnături pentru candidatul anunţat al Mişcării Populare.


El a spus că dacă cineva are vreo problemă în ceea ce priveşte candidatura sa la alegerile prezidenţiale să discute cu argumente, dar în interiorul partidului.

Întrebat dacă există o problemă în ceea ce priveşte strângerea de semnături pentru candidatura sa, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară a spus că afirmaţiile liderului organizaţiei Bacău, Valerian Vreme, au fost înţelese greşit.

"Nu numai PMP strânge semnături. Am organizaţii neguvernamentale, am susţinători care fac acest lucru. Ca să vă spun concret de ce m-a întristat afirmaţia că ar fi numai 7.000 de semnături, a fost o înţelegere greşită a ceea ce a spus domnul preşedinte al organizaţiei Bacău, Valerian Vreme. 7.000 de semnături erau numai la Bacău. De aceea spun: fie nu eşti informat şi atunci trebuie să ai grijă, fie doreşti premeditat să dezinformezi şi atunci avem chiar o problemă. Sunt zeci de mii de semnături strânse la Constanţa, la Prahova, la Galaţi, în nord la Neamţ şi în multe alte localităţi. Am şi eu oameni care voluntar, fără a fi membri ai acestui partid, desfăşoară acest proces. Cel puţin în zona unde m-am născut - Stâlpeni, Câmpulung- acolo oamenii sunt extrem de doritori să îşi aşeze semnăturile în susţinerea candidaturii mele şi le mulţumesc anticipat. Am avut o întâlnire cu comunitatea elenă de la Constanţa care nu dorea sub nicio formă să fie implicată în vreun joc politic, dar care mi-a spus categoric că mă sprijină', a mai afirmat Cristian Diaconescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ