Elena Udrea: E normal să vrei să candidezi la prezidenţiale când eşti liderul unui proiect

| 14 aug, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, recomandă celor care s-au 'aprins' cu privire la candidatul PMP la prezidenţiale să se calmeze puţin.

"Pentru unii a candida la Preşedinţia României este echivalent cu a ocupa deja fotoliul de preşedinte. Deci, ar rămâne doar să fii suficient de abil pentru a fi tu cel care candidează, în rest lucrurile sunt rezolvate. De aici patima lor faţă de cine să fie candidatul. Nu, a candida la Preşedinţia României, în mod serios, este un proiect greu de dus: efort fizic uriaş, expunere totală în faţa atacurilor celor mai murdare şi nedrepte, bani cheltuiţi, riscul de a-ţi încheia cariera politică etc. Dar poţi totuşi să vrei să o faci pentru că te consideri cel mai potrivit preşedinte pentru ţară, din dorinţa de a atinge acest maxim al luptei politice, din orgoliu sau din datorie faţă de un proiect... mai ales când eşti liderul lui etc. Recomand deci celor care s-au aprins cu privire la candidatul PMP să se calmeze puţin...", scrie preşedintele PMP pe pagina sa de Facebook.

Conducerea PMP a convocat pentru data de 19 august o şedinţă a Colegiului Director al partidului în cadrul căreia ar urma să se ia în discuţie păstrarea propunerii privind candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale sau înlocuirea acesteia cu o altă propunere, cel mai probabil, a Elenei Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea: Marţi vom vota asupra candidatului PMP la prezidenţiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
IZAURA
PARAŞUTA
DA CA SĂ SCAPI DE PÂRNAIE ... DE ASTA CANDIDEAZĂ UDROAICA ....ARE BUBE ŞI CU ARLO .. TREBUIE SĂ VINĂ ZIUA SCADENŢEI ... V-A FI O ZI CÂND ACTUALUL MÂRLAN DE LA COTROCENI NU V-A MAI PUTEA INFLUIENŢA JUSTIŢIA INDEPENDENTĂ ....
14 aug, 2014
TRAIAN BĂSESCU
PARAŞUTA
SE ZBATE NUŢI CA APA DE MAL ... DACĂ NU REUŞESC S Ă FURE LA ALEGERI SĂ IASĂ CANDIDATUL DE DREAPTA LA COTROCENI E PASIBILĂ DE ANI GREI DE PUŞCĂRIE . LA FURTURILE CARE LE-A FĂCUT AR TREBUI IMPUŞCATĂ

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ