Băsescu vs. Udrea

| 14 aug, 2014

Băsescu Udrea. În cadrul PMP, spiritele se încing pe măsură ce devine evidentă intenția Elenei Udrea de a candida la alegerile prezidențiale din toamnă.

Băsescu Udrea. Asistăm la o situație tensionată de natură să producă o ruptură în interiorul partidului patronat de Băsescu și să se separe apele în ceea ce privește tabăra Udrea și tabăra Diaconescu. Dacă până acum președintele PMP părea să beneficieze de tot suportul din partea partidului pe care îl conduce, de aproximativ o săptămână cealaltă Elenă a lui Băsescu și-a făcut parcă un obicei din a o ataca pe Udrea. După atacul voalat al EBei de acum câteva zile, cu privire la demisiile din PMP, particularizând pe cazul lui Secară, ieri, mezina familiei Băsescu a lansat un atac agresiv la adresa Elenei Udrea pe care o acuză că le interzice organizațiilor teritoriale să lucreze pentru a stânge semnăturile necesare pentru candidatura lui Diaconescu.

Citeşte şi: Cristian Diaconescu pierde candidatura la prezidenţiale?

Cristian Diaconescu candidat. Scurt și la obiect, Elena Băsescu  explică de ce nu se mobilizează filialele PMP pentru a strânge cele 200.000 de semnături - "Organizaţiile au "probleme" în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru". Tindem să credem cele declarate de EBa, cu toate că motivele pentru care mezina Băsescu a deschis un front conflictual cu Udrea probabil ascund niște interese ale familiei prezidențiale în lupta pentru Cotroceni. Pe de altă parte, este evident că Elena Udrea se pregătește serios pentru alegeri, toate acțiunile ei având ca unic scop propulsarea ca singură opțiune viabilă din partea PMP pentru cursa electorală din toamnă. Președintele PMP are grijă să-și aranjeze ploile atât în interiorul partidului, cât și în sfera publică. Dacă pentru a rămâne în atenția mass-media, Udrea a sacrificat practic orice șansă a partidului de a deveni vizibil, asigurându-se astfel că doar notorietatea proprie este pe un trend ascendent, atunci când vorbim de acțiunile din cadrul PMP, protejata lui Băsescu acționează pe toate căile posibile.

Citeşte şi: De ce își spală fetele marinarului rufele în public?!

Elena Udrea PMP. Pentru a se asigura că retragerea lui Cristian Diaconescu din cursa prezidențială va deveni o realitate, Udrea s-a asigurat că benefiază de sprijinul liderilor locali ai PMP vizitându-i pe fiecare în parte în cadrul turneului electoral continuu în care se află de ceva timp – chiar în urmă cu câteva zile a existat un scandal legat faptul că filiala PMP Gorj nu s-a implicat deloc în organizarea vizitei lui Diaconescu la Târgu-Jiu, în condițiile în care se pregătește intens pentru vizita Elenei Udrea din această lună. Rezultatele nici nu întârzie să apară, iar asta sub forma nemulțumiților din cadrul PMP de prestanța lui Diaconescu sau numărul mic de semnături strânse până în momentul de față. Cert este că Udrea se pregătește pentru Cotroceni, dovadă fiind și faptul că este mai preocupată să-și facă campanie decât să promoveze candidatul susținut de partidul pe care îl conduce. Într-o recentă apariţie publică la o televiziune favorită, Elena Udrea a explicat cu subiect şi predicat de ce Diaconescu nu este un candidat bun pentru prezidenţiale din partea PMP. Dar cine oare să fie câştigătorului biletului de cursă către Cotroceni?

Elena Basescu EBA. Toate bune și frumoase pentru Udrea până acum, exceptând atacurile repetate venite din partea EBei, lucru cel puțin interesant dacă ne gândim cele două Elene ale lui Băsescu aveau o relație foarte apropiată. Greu de crezut că mezina familiei Băsescu acționează fără aprobarea venită din partea tatălui, motiv pentru care este imposibil să nu ne gândim că EBa este purtătorul de mesaj al președintelui în privința modului în care Udrea acționează în cadrul partidului. Iar, este foarte probabil ca familia prezidențială să aibă alte planuri pentru PMP la alegerile din toamnă, planuri care să nu o includă neapărat pe Nuți  în calitate de prezidențiabil.

De observat este faptul că Udrea nu a răspuns atacurilor venite din partea Elenei Băsescu, lucru care nu demonstrează decât serviabilitatea și supunerea acesteia în fața familiei prezidențiale. Singura intervenția pe acest subiect a fost cea a vicepreşedintelui formaţiunii, Ştefan Vlaston, care a încercat să aplaneze conflictul tacit dintre cele două. ‘Nu există absolut nicio informaţie şi eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu ştiu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste’, a declarat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
TOLOMACII
BĂSESCU = O FAMILIE DE INTERLOPI ,HOŢI ŞI ANALFABEŢI !!!! ĂIA AI LUI CEAUŞESCU ERAU INAINTEA ĂSTORA CU 100 DE ANI ...
14 aug, 2014
cantautor
se pare ca din 2008-2014 ,combinatele energetice au devenit foarte atragatoare...
in special cele din Gorj
s-au indragostit iremediabil :avocatul Sova(so ..pe combinat),deputatul Ponta si afaceristul Gruia Stoica
sa fie oare de la Poarta Sarutului sau de la Conturile Combinatelor?
14 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian-scriitor
sau de la Poarta Conturilor......

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ