EBa anunță plecări din PMP și trimite o săgeată către Elena Udrea

| 11 aug, 2014

Reacția Elenei Băsescu trădează cumva faptul că este foarte posibil ca familia prezidențială să joace la mai multe mese, urmând ca în scurt timp să o aleagă pe cea câștigătoare.

Elena Băsescu Facebook. rin intermediul unei postări pe Facebook, mezina familiei prezidențiale anunță, cu regret, că unul dintre membrii PMP a ales să părăsească partidul. De subliniat este faptul că demisia scanată a lui Florin Secară a fost postată de EBa pe rețeaua socială însoțită de un atac subtil la adresa Elenei Udrea. Elena Băsescu atrage atenția președintelui PMP că partidul continuă să piardă membri -"Din păcate pentru cei care conduc Partidul Mişcarea Populară...".

Citeşte şi: Elena Băsescu: Am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent

Cel pentru care EBa devine purtător de cuvânt, Florin Mihail Secară, deputatul care a demisionat din PMP, nu a avut un traseu diferit față de majoritatea membrilor PMP – fost democrat-liberal, și-a câștigat funcția cu susținerea PDL, ca mai apoi să facă pasul către PMP. Secară a ales să părăsească partidul, invocând "motive personale care se vor afla, poate, în timp", dar spre deosebire de aceștia, care s-au orientat către PNL, deputatul a anunțat că pentru moment nu are de gând să se înscrie în altă formațiune politică. Prin urmare, nu este singurul nemulțumit de modul în care este condus partidul și care protestează dându-și demisia din PMP, iar cu siguranța nu va fi ultimul, mai ales în condițiile în care nimic nu pare să se schimbe la nivelul menagementului central. Argumentul concludent este colegul său din Parlament, Florin Gheorghe, proaspăt demisionar din PMP Constanţa.

Citeşte şi: Elena Băsescu a demisionat din PDL

Elena Udrea Facebook. În condițiile în care EBa, prin mediatizarea acestei demisii, trage un semnal de alarmă, observăm că nu există nicio luare de poziție din partea Elenei Udrea, cunoscută și pentru răspunsurile prompte la atacuri. Elenea Udrea se pare că evită o relație conflictuală cu fata patronului de drept al partidului pe care îl conduce.

Citeşte şi: Elena Udrea: Nu i se poate interzice cuiva accesul în politică pentru că a pozat în tabloide

Pe de altă parte, reacția Elenei Băsescu trădează cumva faptul că este foarte posibil ca familia prezidențială să joace la mai multe mese, urmând ca în scurt timp să o aleagă pe cea câștigătoare. Altfel spus, la cum evoluează lucrurile în cadrul PMP, nu este exclus ca Băsescu să aștepte cu bagajele făcute intrarea în PNL, mai ales că până în acest moment Cristian Diaconescu încă nu a reușit să devină vizibil și să se poziționeaze drept o alegere viabilă.

Citeşte şi: FOTO Elena Udrea, "selfie" cu Băsescu

Nu cred că este greșit să spunem că această perioadă reprezintă pentru PMP începutul sfârșitului. Partidul condus de tandemul Udrea-Băsescu nu a a reușit să-și revină după eșecul de la alegerile europarlamentare, sunt foarte puține șanse spre deloc să obțină o victorie la prezidențiale, iar după toate semnalele pare să se dezintegreze și să apună odată cu terminarea mandatului lui Băsescu la Cotroceni. O cometă politică, cum a fost şi PPDD. Cât despre conducerea PMP, Elena Udrea a demonstrat că nu poate! Degeaba anunță ea cu surle și trâmbițe când se întâmplă să migreze către PMP membri ai PNL, când în curtea ei se întâmplă același lucru.

Citeşte şi: Elena Udrea, pe Facebook: Preşedintele a ales Mişcarea Populară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 aug, 2014
Observator sef
Calclul probabilitatilor
Calculul probabilitatilor, Elena Constantin ! Scenarii ca astea se pot face cu zecile. N-am zis ca exclud din start posibilitatea ca tocmai al tau sa fie cel corect, dar sansele sunt de 2-3 %...1- EBa este o creatura nefericita, prost si eronat conceputa, lasata prea libera 30 de ani de zile, nesupravegheata si penibil scolita...este tipul de femeie de fitze care a colindat night-urile asiduu si de la care i se trage vocabularul de manelista, sau de vanghelista : ce poti invata intr-un night decat ordinarii, destrabalare si chiar obscenitati amestecate cu " prafuri " ? De acolo i se trage si interventia " cool " pentru a fi mai buzata...am auzit-o vorbind deseori si m-am indepartat mereu fiindu-mi jena de jena ei... 2- Acum sa incerc sa intru in mintea ta si sa vad cam ce e in mintea familiei prezidentiale ( o includem si pe " aia mica de tot " ? )...Elena Udrea a avut meritat girul presedintelui Basescu de a ocupa functia de presedinte al PMP, dupa ce s-a dovedit indiscutabil cea mai fidela lui Basescu, cea care a respectat fara conditii toate actiunile acestuia si pe care le-a propagat in media...Din pacate, asa cum se intampla in toate partidele, au existat si in PMP " daunatori " precum Papahagi, Baconschi, Cr. Preda si altii care au sapat temeinic la temelia partidului incercand sa produca implozia...n-au reusit...n-au reusit fiind apoi deconspirati ca adepti in continuare ai Babei Cloanta Macovei, marea betiva, alaturi de bivolul Blaga, a politicii romanesti...sa nu ne imaginam ca in respectivele conditii Elenei Udrea i-a fost usor sa tina in mana un partid nou si eterogen, neinchegat...s-a luptat literalmente sa-si formeze un nucleu fidel cu care am convingerea ca va merge inainte...tu zici ca presedintele joaca pe fals si ca va iesi in sfarsit pe piata cu o varianta castigatoare...eu iti spun ca in niciuna dintre variante Elena Udrea nu este exclusa...este cel mai bun politician-femeie produs dupa '89 si nimeni nu se poate lipsi de ea...are ch
11 aug, 2014
marcela
Progenitura asta nu poate fi banuita a fi capabila de subtilitati.Pt asta este nevoie de inteligenta...
12 aug, 2014
Ferenczy Ion Traian
intr-adevar,si mie Dana Sultanescu,sotia si colaboratoarea lui Dan Sultanescu,consilierul lui Ponta,mi-a lasat aceeasi impresie..
adica autoarea pseudoarticolului...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ