Să râdem cu EBa. Traian Băsescu a avut grijă de bugetul mezinei, la cultură însă sunt probleme mari

| 07 aug, 2014

Elena Băsescu sare în apărarea tăticului ei. După ce Victor Ponta a reacţionat faţă de ultimele acuze ale preşedintelui, EBa s-a gândit că e momentul să riposteze şi ea, atacându-l la rându-i pe primul-ministru. Ca deobicei, intervenţia mezinei nu a fost decât una ridicolă şi total neavenită.

Ultima ieşire publică a preşedintelui Băsescu a confirmat încă o dată nevoia urgentă de schimbare a modelului prezidenţial existent în România. Împărţind invective în stânga şi în dreapta, preşedintele a susţinut totodată că va refuza propunerile făcute de primul-ministru pentru portofoliul Culturii şi cel al Bugetului. Replica premierului nu a întârziat să apară, acesta declarând că dacă preşedintele nu-i va accepta pe Claudiu Manda şi Rozalia Biro, atunci îi va propune pe Elena Băsescu şi Sorin Blejnar pentru Ministerul Culturii, respectiv cel al Bugetului.

“O să o propun pe Elena Băsescu la Cultură şi pe Sorin Blejnar la Buget. Dacă respinge cele două propuneri, voi face alte două propuneri pe care nu o să mai aibă cum să le respingă. El, în general, minte când vorbeşte la televizor. Aştept să primesc în scris că respinge cele două propuneri”, a spus Victor Ponta în replică la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu.

Simţindu-se băgată în seamă după mult timp, Elena Băsescu s-a gândit că este timpul să mai iasă la rampă, încercând să reacţioneze la spusele premierului. Doar că replica nu a fost îndreptată către Victor Ponta, ci, într-un mod absolut suburban, către soţia acestuia, europarlamentarul Daciana Sârbu.

Citeşte şi: Victor Ponta: Vineri voi face două propuneri - Rozalia Biro la Cultură şi Claudiu Manda la Buget

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Eba i-a sugerat premierului să o propună pe soţia sa la Ministerul Bugetului sau la cel al Apărării. Dând dovadă de un tupeu dus la extrem, mezina preşedintelui a făcut câteva aluzii cu privire la cunoștințele Dacianei Sârbu în legătură cu iniţialele NATO, în contextul în care este deja de notoritate faptul că Elena Băsescu este, fără doar şi poate, agramată.

“Să o propună pe soţia sa, Daciana Sârbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru că am înţeles că se ocupă de finanţele familiei mai bine decât o face însuşi Premierul (...) sau, dacă la Buget este prea umilitor pentru domnul Prim-ministru, rămâne varianta Ministerului Apărării pentru Daciana Sârbu. Am încredere că, între timp, doamna cu pricina, absolventă a Colegiului Naţional de Apărare, a învăţat ce înseamnă iniţialele ‪‎NATO‬”, a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Deşi este de presupus că Elena Băsescu nu îşi scrie singură textele care mai apoi sunt publicate pe reţeaua de socializare (în primul rând pentru că nu prea ştie să scrie și să citească), ieşirea mezinei prezidenţiale demonstrează faptul că aşchia nu sare departe de trunchi, aceasta adoptând cu brio comportamentul de bădăran al tatălui ei. Combinat însă cu prostie şi suficiență, acesta devine, doar hilar.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Propunerile de miniştri nu sunt potrivite. Ce spune VICTOR PONTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 2014
Csaba Palada Mieunel
cretinism curat....made Sultanescu
Basescu anunta ca poate refuza doua nominalizari...
ulterior,Plagiatorul afirma la misto ca o propune pe Eba
Eba raspunde..."suburban"
Ponta a propus-o "urban" sau ca din "catacombe "pe Eba?
07 aug, 2014
kiril
mey tzigane - maesh!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ