TRAIAN BĂSESCU, despre propunerile de miniştri la Cultură şi Buget: În principiu îi resping

| 05 aug, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că va respinge "în principiu" nominalizarile pentru ministrul Culturii, Rozalia Biro, şi cel delegat pentru Buget, Claudiu Mandea, dacă aceştia nu vor fi retraşi până miercuri.

"Voi avea o poziţie marţi sau miercuri - pentru a-i da premierului un timp în care să facă alte propuneri. Mai este o variantă: Poate cei doi îşi dau seama că este căciula prea mare pentru portofoliile acestea. Aştept până mâine (miercuri - n.red.). Dacă Ponta nu vrea să înţeleagă că un guvern nu poate să aibă ministrul Bugetului un domn care s-a ocupat de Casa de Cultură a Studenţilor şi o doamnă care nu înţelege bine limba română, va trebui să am o reacţie măine", a spus Traian Băsescu, la o emisiune Evenimentul Zilei Live.

Întrebat dacă îi respinge pe cei doi, preşedintele a răspuns: "În principiu, da, dar poate aceşti oameni nu vor să fie respinşi şi îşi retrag ei candidaturile".

"Putea să vină Ponta, la cătă minte are, să-l pună pe domnul de la Buget la Cultură şi pe doamna de la Cultură la Buget. Victor Ponta a recurs pentru prima dată la anunţul prin televiziune, s-a dus la stăpânii săi de la Antena 3 şi a anunţat ce va face. Pănă acum de fiecare dată am discutat propunerile, exact pentru a evita această situaţie", a declarat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ