KLAUS IOHANNIS candidat. De la preşedinte jucător, la preşedinte absent?

| 05 aug, 2014

KLAUS IOHANNIS candidat. Să fie Klaus Iohannis atât de neamţ, încât munceşte şi în vacanţă? Cu siguranţă nu, dacă ne gândim că până acum ne-a demonstrat că este mai degrabă născut pe malul Dâmboviţei, decât în vreun land bavarez.

KLAUS IOHANNIS candidat. Una din principalele teme de discuţii din ultimele zile a fost lipsa unor reacţii din partea lui Klaus Iohannis la o multitudine de subiecte, cum ar fi inundaţiile sau presupusele atacuri la religia sa. Iohannis a fost de negăsit pentru presa centrală, iar dacă ne uităm pe contul său de Facebook vedem că nu a fost plecat în vacanţă, aşa cum afirmă colegii săi liberali, ci a stat cuminte în Sibiu, la Primărie, dovadă fiind numeroasele postări despre activitatea sa ca primar. Să fie Iohannis atât de neamţ, încât munceşte şi în vacanţă? Cu siguranţă nu, dacă ne gândim că până acum ne-a demonstrat că este mai degrabă născut pe malul Dâmboviţei, decât în vreun land bavarez.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS – un om lipsit de onoare. Ce a promis și ce a făcut?

Aşadar, Klaus Iohannis a stat ferit de ochii publicului, dintr-un motiv pe care doar el şi apropiaţii săi îl cunosc. Acestea fiind spuse, întrebarea la care voiam să ajung este: ce va face electoratul lui Traian Băsescu? Până acum preşedintele a declarat că va susţine candidatul dreptei în turul 2, dar dacă ne uităm la presa cotrocenistă şi faptul că a început să îl toace pe Iohannis mai ceva decât pe Ponta, se pare că susţinerea lui Băsescu are un asterisc, iar jos scrie mic, mic, mic „cu condiţia ca acesta să fie candidatul PMP”. Sau poate că Băsescu a vorbit serios şi, în ultimă instanţă, chiar îl va susţine pe contracandidatul lui Ponta, indiferent de numele său, fie şi Iohannis.

Elena Udrea îl laudă pe preşedinte şi spune că acesta ar avea cam un milion de votanţi. Dar aceşti votanţi sunt oameni, nu roboţei cu creierul spălat, iar dacă Băsescu le va spune să voteze cu Iohannis, asta nu înseamnă că o vor face. Votanţii lui Băsescu vor un lider puternic, implicat, adică fix opusul lui Iohannis. Cum vor putea ei să pună ștampila pe un om care vorbeşte atât de rar ca Iohannis, care nu are acel zvâc în discurs, iar asta în momentele rare în care este prezent în spaţiul public! Iohannis nu este ceea ce vor „băsiştii”, este exact opusul!

Cu siguranţă, majoritatea susţinătorilor lui Traian Băsescu nu vor da un preşedinte jucător, pe unul absent. Dar ce se va întâmpla cu ei? Ce vor face în turul doi? Cel mai probabil o mare parte din ei vor face ce au făcut şi la referendumul din 2012: vor sta acasă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
ĂSTA CRED CĂ DOARME CU ZVASTICA SUB CAP ..... CE AU DISPĂRUT ROMÂNII ... VREM ROMÂN LA PRESIDENŢIE .... PÂNĂ ACUM AM AVUT MÂRLAN ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ