Sibienii plătesc fără să știe furajul pentru cei 381 de cai frumoși de sub Klaus Iohannis

| 06 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Parcă nu ar fi fost de ajuns eticheta de samsar de case și cazul imobilului însușit abuziv și pierdut în instanță, parcă nu ar fi fost suficiente dezvăluirile tenebroase despre implicarea sa în cazul dispariției copiilor din Rășinari, în anii 90, parcă nici n-ar exista un proces în care ANI îl acuză de incompatibilitate...

Klaus Iohannis candidat. Cu greu ne putem imagina un candidat prezidențial cu un handicap de imagine mai mare decât cel al fostului edil al Sibiului, Klaus Iohannis. Parcă nu ar fi fost de ajuns eticheta de samsar de case și cazul imobilului însușit abuziv și pierdut în instanță, parcă nu ar fi fost suficiente dezvăluirile tenebroase despre implicarea sa în cazul dispariției copiilor din Rășinari, în anii 90, parcă nici n-ar exista un proces în care ANI îl acuză de incompatibilitate...

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Procesul meu cu ANI nu va avea influenţă asupra alegerilor prezidenţiale

Klaus Iohannis preşedinte. Peste toate acestea se adaugă, cireașă pe tort, și dezvăluirile recente din care rezultă, printre altele, motivul pentru care Iohannis nu se dădea dus din Sibiu, încă de pe vremea când Antonescu îl momea cu poziția de vicepremier în guvernul USL. Din ancheta colegilor de la portalul pesurse.ro rezultă că nu este deloc clar statutul bolidului BMW cu care s-a autopremiat primarul ”care tace și face”. Investigația pesurse.ro s-a împotmolit în punctul în care, în virtutea legii de acces la informații publice au solicitat primăriei Sibiului – adică lui Iohannis, contractul de comodat și actele justificative în virtutea cărora Klaus Iohannis a folosit în ultimii șapte ani o serie de autoturisme marca BMW. Limuzinele au fost toate primite cu titlu gratuit de Primăria Muncipiului Sibiu prin generozitatea SC Automobile Bavaria SRL, dar nu reiese cum și în ce fel Iohannis folosește autoturismul și în interese străine de problemele Sibiului, de exemplu când vine la București.

Citeşte şi: Un scenariu de coşmar pentru Crin - Klaus Johannis contracandidat

Klaus Iohannis declaraţie de avere. Cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, colegii cu investigația au vrut să afle dacă cheltuielile consistente prilejuite de aceste deplasări nu sunt cumva suportate tot de sibieni. Surpriză majoră, adresa ziariștilor a fost ignorată de Primărie, deși legea spune clar că fie se respinge motivat cererea de acces la informație, în termen de 5 zile, fie se oferă informația cerută în 30 de zile. Deci nu ne rămâne decât să ne întrebăm și noi care sunt dedesubturile afacerii despre care Dan Șova afirma că este de fapt o mită mascată și dacă există o justificare pentru deplasările efectuate pe banii concitadinilor săi – da, știm, e o speculație, dar e la fel de adevărat că ar fi putut fi evitată printr-un un răspuns clar, dat în spiritul și termenul legii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
FLORENTINA
NU MAI CREDETI ASA MINCIUNI !
Nu mai credeti asa verzi-si-uscate ! Iata aici adevarul: www.klausjohannis.ro/files/biografie.html , realizari concrete , nu vorbe în vânt !
06 aug, 2014
Av.Mateuta Fetita
cand se plimba cu masinuta la raliuri,de cine era sponsorizat Ponta?
dar Dna Daciana,cu consultatiile medicale in campania europarlamentara?
de cine Dle Sultanescu?
si plimbarile prin Dubai?
de cine Dle Sova?
si apropo de Sova:s-a stabilit cine a dat ordinul sa-i fie inapoiati banii lui Gruia Stoica,cel care vroia sa "cumpere" CFR-ul marfa gratis?
06 aug, 2014
lolita
merge banda...Sultanescule,ticaie ceasul...
Victor Viorel Ponta candidat.
Parcă nu ar fi fost de ajuns eticheta de plagiator ,parcă nu ar fi fost suficiente dezvăluirile tenebroase despre implicarea sa în cazul contractelor de asistenta cu mii de ore prestate fictiv la compania de stat miniera,despre angajarea rudelor in guvern,(varul la Justitie,etc),parcă nici n-ar exista un proces în care DNA îl acuză pe Duicu de interventii la premier si premierul se executa..
Ps-am inteles ca Ponta a servit masa cu Duicu...sa le uram sa le fie de bine
06 aug, 2014
Av.Abraham Mondialul
romanii platesc din contributiile lor:
-salariul socrului lui Ponta-Sarbu
-o parte din salariul de europarlamentar al Dacianei
-salariul lui Ponta
-salariul varului lui Ponta(ministru)
-salariul sotiei varului lui Ponta
etc
o herghelie mare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ