KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Iohannis își asumă rolul argat electoral al PMP și slujitorul intereselor lui Băsescu

| 06 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Ca un fost edil care se respectă, candidatul încă nedesemnat al dreptei, Klaus Iohannis a ținut să confirme că și din punct de vedere electoral nimic nu se pierde, totul se transformă, respectiv se reciclează. Inclusiv declarațiile politice.

Klaus Iohannis Traian Băsescu. Astfel, în cea mai curat-murdară tradiție liberală, de la boicotarea activității Comisiei Nana citire și până în prezent, când preia cu exactitate toate mesajele și căile de atac ale lui Băsescu la adresa guvernului (numai cele la Legea Educației sau la reducerea CAS dacă ar fi să le menționăm), Klaus Iohannis creează o impresie de deja vu politic. De ce să ne mai mirăm că, exact precum Traian Băsescu la alegerile din 2004 sau, ulterior, la referendumul de demitere din 2012 și Iohannis suferă de acea combinație rară între premoniție și mania persecuției și nu se jenează de fel să anunțe cu luni înainte de alegeri că acestea vor fi fraudate. În secunda doi, revelația dureroasă pe care o are orice om lucid din țara asta este că acestui om a vrut Crin Antonescu să-i dea Internele pe mână! Imaginați-vă, similar, cazul unui Băsescu care ar fi fost însărcinat să supravegheze buna desfășurare a alegerilor despre care a țipat preventiv că sunt hoțite... până în ultima clipă, când le-a câștigat. O astfel de alternativă este de natură să dea oricui fiori, pentru că ar reprezenta nici mai mult nici mai puțin decât aruncarea întregului proces electoral în derizoriu și bâlci balcanic.

Citeşte şi: Pasiunile de nabab ale lui KLAUS IOHANNIS. Primarul Sibiului iubește casele și limuzinele de lux

Klaus Iohannis PMP. Dar motivele pentru care se agită Iohannis în acest caz sunt mai subtile chiar. Cel care reprezintă partidul care și-a trădat nu numai foștii parteneri din USL, dar care a trădat inclusiv voturile primite în 2012, a ajuns nu doar să preia mesajele lui Băsescu, ci chiar să interesele, gândirea și atitudinea politică ale acestuia! Este lesne de observat că modificarea legislativă inițiată de Guvern împiedică partidele care nu au participat la alegeri, ci s-au creat prin ruperea de alte partide, să fie prezente în Birourile Electorale. Să o considerăm o minimă penalizare, în lipsă de altceva, menită pe viitor să mai taie din elanul traseist și calculele politicianiste care au prea puțin de-a face cu identitatea doctrinară a partidelor. Revenind însă, realizăm imediat că aceasta este de fapt marea durere a fantomaticului PMP, reprezentanța politică a lui Traian Băsescu. Din acest raționament relativ simplu înțelegem motivația ascunsă pentru care se agită liderul PNL...

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Procesul meu cu ANI nu va avea influenţă asupra alegerilor prezidenţiale

Iohannis a ieșit pe meterezele electorale pentru a apăra, de fapt, nu interesele PNL ci pe cele ale PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
FLORENTINA
IOHANNIS , toata stima !
Mai popor PSD-ist , de nota 4 la toate obiectele si de nota 5 din indulgenta , ca mama sau tata este mare ra--t politic in oras , nu mai citi bazaconii ale Antenei 3 ! Citeste aici adevarul : www.klausjohannis.ro/files/biografie.html
06 aug, 2014
cantautor
se scrie corect:"de argat",in titlu...
este inca actual edil,nu fost edil
din nefericire,tu esti in continuare zero ca ziarist
apropo:ai absolvit la clasa la care a tinut cursuri Sultanescu?
ca s-ar explica,atunci
in rest cretinisme de la Stefan Gheorghiu,garantate Sultanescu si Palada
ce rost are sa amintim de alegerile parlamentare,cand discutam de cele prezidentiale?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ